FC ANDORRA

Una jugada desafortunada condemna un Andorra molt superior (0-1)

Una jugada defensiva de mala sort per al conjunt tricolor provoca la segona derrota a la Lliga Hypermotion

Un instant del partit entre l'Andorra i el Tenerife / FCA

L’FC Andorra arribava a la quarta jornada a l’Estadi Nacional amb unes sensacions dolentes després de ser molt superior però sense efectivitat per emportar-se la victòria davant l’Amorebieta. Novament, els d’Eder Sarabia no aconsegueixen el gol i cau derrotat per 0-1 al Nacional davant el Tenerife.

L’inici de partit ha estat marcat per un equip tricolor que ha entrar neguitós i l’equip canari ho ha aprofitat per tenir dues ocasions que podrien haver significat el primer gol. A partir del minut 20 , el partit ha canviat i l’Andorra s’ha fet amb el control, amb bon paper sobretot de Jandro. El pivot ha trobat els espais i ha connectat amb els interiors i amb els extrems i generar més oportunitats per trobar porteria. Amb bons minuts de l’equip i el Tenerife sense mossegar molt, els homes de Sarabia han mogut bé la pilota de costat a costat, però sense perill a la porteria rival.

Després del pas per vestidors, els tricolors han entrar endollats i amb les mateixes sensacions de domini del final de la primera part. Lobete ho ha intentat amb diagonals, però Soriano es mantenia segur sota pals. I quan millor ha estat l’Andorra, en una jugada desafortunada de Jandro, que ha relliscat al punt de penal quan anava a rebutjar la pilota i la pilota li ha quedat ben suau a Luismi que bat a Ratti sense problemes, 0-1.

Sarabia ha fet canvis després del gol canari, posicionant-se amb defensa de tres i col·locant més homes ofensius. A partir d’aquí, els jugadors tricolors s’han precipitat en moltes accions i davant la desesperació no ha pogut arribar l’empat. Ratti en els últims instants ha salvat dues accions amb la seguretat que ja ens té acostumats. Derrota molt dolorosa de l’FC Andorra, que malgrat ser molt superior al rival, perd tres punts més després dels de la setmana passada i marxa amb un sabor molt amarg. Per ara , l’Andorra haurà d’esperar a diumenge vinent, quan s’enfronti en la cinquena jornada al Mirandes a les 18.30 h.