FC ANDORRA

L’1 x 1 de l’FC Andorra – Tenerife

L’anàlisi dels jugadors de l’FC Andorra després de la derrota per 0-1 davant del Tenerife

L’Andorra ha perdut per 0-1 davant d’un rival de la zona alta de la lliga i que fins ara només ha perdut un partit. L’equip d’Eder Sarabia tenia l’oportunitat de treure’s l’espina de la derrota de la setmana pasada davant l’Amorebieta i que va fer molt de mal, però no ho ha aconseguit. Els tricolors han fet un bon partit i han dominat en gairebé tots els punts del joc, però els ha faltat el gol. Un gol que el Tenerife si que ha aconseguit, després d’una relliscada desafortunada de Jandro dins de l’area i que Luismi Cruz ha aprofitat.

Ratti- Concentrat. No ha tingut molta feina fins al tram final de partit. Les més clares que ha tingut el Tenerife les ha aconseguit aturar, si no hagués estat per les seves aturades, el partit podria haver acabat amb més diferència al marcador. En el gol poca cosa ha pogut fer després de la relliscada de Jandro.

Migue Leal- Titular. Avui ha substituït a Petxa a l’11 titular i ha estat bé durant els minuts que ha estat al camp, força segur en defensa i ajudant puntualment en atac. Si segueix en aquesta línia, pot acabar tenint un lloc a l’11.

Marsà- Equívoc. El central ha perdut moltes pilotes molt perilloses que han estat gairebé regals pels davanters del Tenerife. Mal partit del central de l’Andorra.

Vilanova- Necessari. Després de no ser titular a Amorebieta, avui el 5 de l’Andorra ha tornat a ser titular i ha demostrat la seva importància a l’equip andorrà. Sòlid, contundent i molt bé en sortida de pilota, ha sigut clau en el partit d’avui. La pitjor notícia ha estat la seva lesió.

Pampín- Descarat. Un dels millors jugadors de la primera part. La seva velocitat i internades en atac han estat claus per crear perill, ha tingut una ocasió que ha marxat desviada per molt poc. A la segona part no ha aparegut gaire i ha acabat substituït.

Iván Gil- Franctirador. Durant la primera part ha estat un dels jugadors més destacats de l’Andorra. De les seves botes han arribat les ocasions més clares, totes elles amb xuts llunyans. Avui ha aparegut en joc i ha connectat línies de molt bona manera.

Jandro- Protagonista. Ha estat el millor jugador del partit, quan ell ha estat fi, l’Andorra ha tingut el domini del partit, ha jugat i ha fet jugar els companys. Llàstima que surt a la foto del gol del Tenerife després d’una relliscada seva quan anava a rebutjar la pilota.

Bover- Recuperador. Avui el capità ha fet tasques més defensives que no pas ofensives. No ha estat fi amb pilota, però, tot i això, ha ajudat els companys en la pressió i recuperacions. Ha tingut una de molt clara, però no ha aconseguit transformar-la.

Iker Benito- Desaparegut. No ha entrat en joc, la banda dreta de l’Andorra sembla que és més defensiva que no pas ofensiva i això penalitza els extrems que juguen per aquesta banda. Ha intentat desequilibrar i penjar centres però sense gaire èxit.

Manu Nieto- Pivot. Fent feina bruta com un pivot de bàsquet o handbol ha lluitat, ha creat espais i ha repartit pilotes als companys sense gaire més transcendència al joc. Els rivals saben que si rep, pot ser letal.

Lobete- Perillòs. El jugador més determinant de la zona d’atac, de nou, del conjunt tricolor. Les pilotes que el basc, toca, es converteixen en perill amb xuts o passades perilloses. Llàstima que no ha rebut moltes pilotes i no ha pogut entrar més en joc del que ho ha fet.

Álvaro Martín- Actiu. Ha tornat a estar suplent i com la setmana passada, quan ha entrat al partit l’equip ho ha notat, ha donat espurna i verticalitat.

Petxa- Precipitat. Ha entrat quan faltaven 10 minuts i en el poc temps que ha jugat ha tingut un parell de pèrdues i precipitacions que han pogut costar el segon gol del Tenerife.

Álex Calvo i Molina- Suplents. No han tingut gaire transcendència al joc durant el temps que han estat sobre el verd.