FC ANDORRA

FINAL: FC ANDORRA 0 – 1 CD TENERIFE | LLIGA HYPERMOTION (J4)

Segueix el minut a minut del partit en directe

90’+ 5Final del partit. Primera derrota a casa, segona consecutiva. Bon partit de l’Andorra que acaba el partit amb la sensació de que falta el gol. S’escapen 3 punts davant un rival de la zona alta.
90′Arribem al 90. 5 minuts d’afegit.
87′RAAAAATTI!!! Atura el porter un altre xut molt clar del Tenerife després d’una errada en sortida de pilota de Marsà.
85′FOOOOORAAAA!! Álex Calvo no aconsegueix el gol amb un xut que marxa per sobre del travesser.
Imatge 83′No pot continuar Vilanova. ENTRA: Arroyo; SURT: Vilanova.
82′Cau lessionat Adri Vilanova.
Imatge 79′Triple canvi a l’Andorra. ENTREN: Petxa, Álex Calvo i Molina; SURTEN: Pampín, Leal i Jandro.
Imatge 75’Gol del Tenerife. Luismi Cruz fa el primer del partit en una acció molt desafortunada de l’Andorra amb una relliscada al punt de penal de Jandro quan anava a rebutjar la pilota. 0-1.
74′RAAAAAAAAAAAATTIIIIIIIII. Atura el porter de l’Andorra un 1 contra 1 a Waldo després d’una bona passada d’un company. Aturada molt important que mantè la igualada.
Imatge 73′Canvi al Tenerife ENTRA: Waldo; SURT: Eladio.
70′Quina llàstima! Triple ocasió, primer Iker Benito després Jandro i Lobete però el gol que no arriba. Segueix el 0-0.
Imatge 67′Canvis als dos equips. A l’Andorra ENTRA: Martín; SURT: Bover. Per part del Tenerife ENTRA: Enric Gallego; SURT: Mo Dauda.
59′L’ha tingut el Tenerife! Ha marxat desviada la pilota per ben poc. S’ha salvat l’Andorra.
Imatge 56′Groga per Medrano. Tercera del Tenerife, tercera del partit
53′Gol anul·lat del Tenerife. Luismi Cruz havia aconseguit el primer del Tenerife, l’àrbitre però, l’ha anul·lat per fora de joc.
46′Comença la segona part al Nacional. Amb canvis al Tenerife, han marxat Roberto López i José Amo, amonestats tots dos, i han entrat Luismi Cruz i Sipcic. Sense canvis pel que fa a l’Andorra.
45′Mitja part a l’Estadi Nacional. Partit molt igualat i un resultat de 0-0 que farà que els dos equips hagin de suar de valent al segon temps per endur-se el partit.
Imatge 44′Groga per Amo. Segona del Tenerife
40′Més ocasions per l’Andorra, pressió molt efectiva de l’equip tricolor que està aconseguint ocasions abans d’arribar a la mitja part.
Imatge 35′Groga per Roberto López. Primera del Tenerife
33′Pampín foraaaaaa!!! Gran jugada de Lobete, que el lateral no pot convertir en l’u contra u.
22′Partit boig. Millora l’Andorra. Iván Gil ha estat a punt de fer el primer pels d’Eder Sarabia. Bons minuts ara del conjunt local.
17′La més clara del partit, Roberto López ha picat la pilota per sobre de Ratti, ha marxat fora per ben poc. Fent molt de mal el Tenerife a l’esquena de la defensa tricolor.
14′L’Andorra patint en defensa. Mo Dauda sent el jugador més determinant fins el moment, defensat però, molt bé, per Migue Leal.
5′Els dos equips que han sortit amb molt de ritme. La primera aproximació de l’Andorra arriba de les botes d’Iván Gil.
1′Comença el partit! Primera pilota pel Tenerife!
13.58Surten els equips al camp! Sorteig de capitans i comença el partit.
13.50Es retiren ja els equips als vestidors per rebre les últimes indicacions dels seus entrenadors. 10 minuts i comença el partit.
13.40Escalfen els dos equips. En 20 minuts començarà el partit a l’Estadi Nacional.
13.35Salten els dos equips a la gespa.
13:20Hi ha tres canvis respecte l’onze de la setmana passada a Amorebieta, Migue Leal entra per Petxa, Vilanova per Arroyo i Iker Benito per Álex Calvo..
13:10L’onze de l’FC Andorra per intentar sumar els tres punts: Ratti, Migue Leal, Vilanova, Marsà, Pampín, Jandro, Iván Gil, Bover, Iker Benito, Julen Lobete i Manu Nieto..
13:00El CD Tenerife jugarà a l’Estadi Nacional després de perdre la setmana passada davant el Zaragoza amb els següents 11 jugadors: Juan Soriano, Medrano, León, Amo, Mellot, Teto Martín, Corredera, Sergio González, Elady, Roberto López i Mo Dauda..
12:00Avui els tricolors buscaran refer-se i tornar a sumar punts en una jornada en la qual no tots els equips capdavanters han guanyat..
12:00El conjunt d’Eder Sarabia arriba després de la derrota al camp de l’Amorebieta per un contundent 3-0..
12:00Bon dia i benvinguts al directe del partit entre l’ FC Andorra i el CD Tenerife que es disputarà avui a partir de les 14h a l’estadi Nacional..