L’Enfaf femení torna a la senda de la victòria (3-1)

Tres gols molt matiners són suficients per a donar la sisena victòria de la temporada als tricolors

Les jugadores de l'Enfaf celebrant un dels gols / ENFAF

Les tricolors han tornat a trobar el camí de la victòria a la Primera Catalana després de superar amb solvència al Pardinyes per 3-1 al CE Francesc Vila de la Massana. Les noies dirigides per Carlos Sánchez, retroben els tres punts després d’una petita mala dinàmica amb dues derrotes abans de parar per les seleccions. Davant les lleidatanes, les andorranes van tornar a convèncer i van demostrar que en temps difícils, és un equip fort i amb capacitat de reacció.

El duel va començar de forma brillant per les tricolors, que van posar l’1-0 en el marcador al minut 6 de partit, amb un bon gol de Júlia Domingo. L’alegria va continuar i les de Sánchez van anar per feines, i al minut 15 va fer el 2-0 amb un gol en pròpia, i sense temps per reaccionar per les visitants, 10 minuts després, Daiana feia el 3-0 abans del descans.

Ja en el tram final de l’enfrontament, Abad va fer el 3-1 pel Pardinyes, un gol que vindria tard, ja que les tricolors van aguantar per sumar la sisena victòria de la temporada. En aquests moments, l’Enfaf és segon a tres punts del Barça C – que compta amb un partit més- i el pròxim cap de setmana visitaran el difícil camp del Sant Cugat.