FC ANDORRA

L’Andorra no troba el camí del gol i torna a caure fora de casa (1-0)

Un gol d’Iker Losaga condemna a un Andorra que no aprofita la seva superioritat en el joc

Un instant del partit entre el Racing de Ferrol i l'FC Andorra / FCA

I lluny del Principat no hi ha manera. L’FC Andorra continua la seva mala línia a domicili i cau per la mínima a Ferrol. En un partit on els de Sarabia no han estat malament, ha tornat a caure amb els fantasmes del gol, sense cap efectivitat i amb la manca de qualitat per finalitzar les jugades perilloses. Els tricolors han arrencat bé, amb les idees clares i espantant en la primera jugada de partit, amb una rematada forta a baix de Scheidler que Cantero evita amb molt d’esforç. Un primer avís que donava símptomes que l’Andorra podria ser més vertical i que podria trobar espais per dins. I així ha estat fins al minut 12, en el qual l’equip es trobava ferm en defensa i en el que no s’esperava cap contratemps.

Els locals conscients del treball defensiu que suposa no tenir la pilota, han robat en zones de camp contrari i en una de les primeres que ha tingut, ha arribat el gol. Una passada filtrada de Señe per a Iker Losada, ha agafat a la defensa de l’Andorra desordenada i sense pràcticament angle batia al pal curt a Dani Martín. Una acció que ha hagut de ser revisada en el VAR per possible anés de joc, però el peu dret de Petxarroman habilitava al davanter gallec. Després del gol, s’ha esperat una reacció dels tricolors, però li ha costat molt, moltes possessions llargues que no han arribat en forma d’ocasions. La circulació era lenta i sense molta intenció i l’Andorra marxava al descans amb la sensació que si augmentava el ritme podria sorprendre els locals.

El Ferrol ha continuat en la segona part amb les línies endarrerides i optant per esperar més i sortir a contraatac. El conjunt tricolor ha agafat més amplada i els extrems han començat a activar-se per dins i donant espais a Iván Gil, que era el director del joc. L’Andorra ha pujat una marxa més i s’ha notat, els homes de Sarabia han arribat amb més perill a la porteria de Cantero, amb diverses ocasions. Una de Lobete, en el que el xut és molt tou i una altra d’Àlex Calvo que el porter del conjunt gallec atura de forma meritosa. Tot i estar molt millor en el segon temps, els tricolors han caigut un altre cop amb la falta de finor en les jugades d’atac i no han aconseguit perforar la porteria rival.

Ja en camí al final Sarabia ha estat expulsat per protestar i emprenyat amb la situació al terreny de joc. L’equip ja no ha tingut més energia per arribar a camp rival i ha acabat amb la sensació que hagués pogut assolir un resultat com a mínim més favorable. Una nova derrota, que fa saltar encara més les alarmes sobre el rendiment fora del Nacional. Per capgirar la situació, els tricolors tornen a casa en un duel clau davant un altre acabat d’ascendir, l’Eldense, diumenge a les 16:15h.