DIRECTE: AZ Alkmaar 2 – 0 FC Santa Coloma | UEFA Conference League

AZ 2-0 SANTA COLOMA

Un moment del partit entre l'AZ i l'FC Santa Coloma / FC SANTA COLOMA
90′FINAL DEL PARTIT! AZ 2-0 SANTA COLOMA. S’acaba el somni europeu del Santa Coloma, que ha caigut amb honor en un camp difícil i en un partit que quedarà en la memòria del club.
90′4 minut d’afegit!
Imatge 79′ Últim canvi al Santa Coloma. ENTREN: Virgili i Jiménez ; SURTEN: Miguel López i Novoa
Imatge 78’Gol de l’AZ. Marca Lahdo. L’extrem rep una pilota després d’una maradoniana jugada de Mihailovich i tot sol Lahdo empunya la pilota al fons de la xarxa. 2-0 per l’AZ.
Imatge 69′ Últim canvi a l’AZ. ENTRA: Kasius ; SURT: Wolfe
75′EL XUT DE LAHDOOO! ATURAAA GOMESS I AL PAL ! QUINA OCASIÓ DELS HOLANDESOS.
74′Al pal l’AZ! Xut de Wolfe que toca al pal dret de la porteria de Gomes.
Imatge 69′ Canvis a l’AZ. ENTREN: Poku i Mihailovic ; SURTEN: Van Bommel i De Wit
Imatge 69′Més canvis al Santa Coloma. ENTRA: Marc NIERGA ; SURT: Iván GARRIDO
67′Primer córner pel Santa Coloma!
63′UN ALTRE COP GOMESSSSS! ATURA EN DOS TEMPS EL XUT DE DE WIT!
Imatge 61′Primer canvi a l’AZ. ENTREN: Penetra i Lahdo ; SURTEN: Odgaard i Bazoer
Imatge 59′Primer canvi al Santa Coloma. ENTRA: Moi SAN NICOLAS; SURT: MOURELO
Imatge 58′Groga a Clasie.
53′Vuitè córner per l’AZ.
52′Un altre ocasió per l’AZ. Van Bommel veu a De Wit dins de l’àrea que no aconsegueix rematar amb condicions.
49′El setè córner per l’AZ
49′ATURAAAAA GOMESSSSS! QUINA ATURADA DE L’ANDORRÀ!
45′Comença la segona part!
45′Final de la primera part! Guanya l’AZ per 1-0 en una obra d’art de Van Bommel que fa complicar les opcions del Santa Coloma.
Imatge 45′Groga a Mijnans.
45′1 minut d’afegit!
Imatge 40’Gol de l’AZ. Marca Van Bommel. L’extrem veu a Gomes avançat i la pica per posar l’1-0.
38′Segon córner consecutiu per l’AZ. I ja son sis.
37′ATURAAAA GOMESSSS! XUT DE WOLFE QUE ATURA EL PORTER ANDORRÀ! Ja son tres clares per l’AZ.
35′Bons minuts del Santa Coloma que està ben plantat en defensa i en alguna ocasió intenta sortir amb bon criteri des de darrere.
30′La treu Gomes amb els punys!
30′ Córner per l’AZ.
24′ Xut de Garrido! A les mans de Ryan! Estava molt lluny l’extrem que ha provat sorprendre el porter australià.
20′ En els primers minuts l’AZ ha arribat amb ocasions clares a la porteria colomenca, però ara el joc esta sent més lent i el Santa Coloma aprofita per tenir una mica més el control.
14′ Garridoooo! Per poc! No arriba a connectar bé amb el cap l’extrem espanyol després d’una centrada de Crespo.
11′ SALVAAAA GOMEESSS! Un altra aturada de mèrit del porter colomenc. Entrava dins de l’àrea tot sol Van Bommel que ha volgut picar la pilota i ha endevinat molt bé Gomes.
7′ATURAAAAAA GOMESSS! XUT DE PAVLIDIS QUE SALVA EL PORTER ANDORRÀ SOTA PALS!
6′Primers minuts incomodes pel Santa Coloma que no aconsegueix passar del mig del camp. L’AZ domina pel moment amb circulacions llargues i ràpides.
4′Primer córner per l’AZ.
2′Primera del partit per l’AZ. El xut de Pavlidis l’atura Gomes sense problemes.
20.45Comença el partit.
20.42Surten els 22 protagonistes al terreny de joc. L’AFAS Satdium presenta una bona entrada i l’ambient es propi d’una nit europea.
20.405 minuts per que tot comenci.El Santa Coloma a un gol d’empatar l’eliminatòria, veurem que passa a l’AFAS.
20.30Escalfen els jugadors de tots dos equips a la gespa de l’AFAS Stadium.
19.4511 de l’AZ: Ryan, Sugawara, Bazoer, Hatzidiakos, Wolfe, Clasie, De Wit, Mijnans, Odgaard, Van Bommel i Pavlidis. Pascal Jensen només fa dues alteracions respecte al partit del Nacional. Entren com a titulars els fill de Van Bommel i l’extrem danès Odgaard.
19.4511 del Santa Coloma: Gomes, Markovich, Gómez, Rodriguez, Crespo, Toribio, Novoa, López, Mourelo, Garrido i Gila. Dimitri Ccheryshev aposta per un 4-5-1 com en el partit d’anada.
19.40Bona tarda i benvinguts al directe del partit de tronada de la tercera ronda prèvia de la Conference League entre l’AZ i el Santa Coloma. L’equip de Cheryshev ve de perdre l’anada per 0-1, però va deixar bones sensacions en quant a rendiment i joc. Els colomencs buscaran avui a l’AFAS Stadium remuntar un resultat que es ajustat.