Un Inter fascinant s’emporta la victòria davant l’Hibernian (2-1)

Els escaldencs sorprenen un totpoderós Hibernian i s’emporten la victòria en el partit d’anada.

Adri Gallego celebrant el primer gol de l'Inter

Victòria que permet somiar de l’Inter per 2-1 davant l’Hibernian a l’Estadi Joan Samarra. L’equip escaldenc ha demostrat de per què està a la segona ronda prèvia de la Conference League i s’ha emportat un partit on ha merescut molt més. Els pronòstics estan per trencar-los i l’Inter ha fet un pas de gegant en l’eliminatòria.

Un primer temps que ha deixat sorpresos a molts dels espectadors. Ja ho deia en la prèvia Otger Canals,” hem de sortir sense por davant l’Hibernian“. I així ho ha demostrat l’equip en la primera part, que ha sortit amb valentia i conscient que fer amb la pilota en cada instant . Amb els jugadors de l’Hibernian encara aclimatant-se al partit, el conjunt escaldenc ha aprofitat per crear situacions de perill. La banda dreta d’El Hadadi, era el punt dèbil dels escocesos. De fet, en una acció de xut de l’extrem al minut 15, el refús del porter acaba en els peus del lateral Gallego que només havia d’empènyer la pilota cap a dins de la porteria, 1-0.

Les sensacions del conjunt escaldenc eren molt bones i a poc a poc s’anava fent dominador de les accions més perilloses. Els escocesos han intentat trencar línies, però la defensa de l’Inter, ha estat imperial, rebutjant totes les pilotes que arribaven a l’àrea. L’Inter ha marxat als vestidors amb avantatge al marcador i amb una certa tranquil·litat després d’uns quaranta-cinc minuts de mèrit.

Després del pas per vestuaris, l’equip escocès ha entrat amb un pèl mes d’intensitat, però l’Inter era un mur en defensa. En uns 15 minuts sense cap ocasió destacada, l’Hibernian no es trobava còmode i el conjunt escaldenc mitjançant contraatacs buscava el segon. En el minut 70 ha arribat l’alegria a l’estadi, l’Inter feia el segon. Després d’un altre mal refús del porter Marshall, l’extrem Jean-Luc sol davant la porteria només ha hagut d’empènyer l’esfèric,2-0.

Un cop l’Inter s’ha vist amb un marcador molt favorable, els escocesos ho ha intentat amb desesperació, però Adri ha evitat amb seguretat. Vora el minut 90, després que l’àrbitre, marques els sis minuts d’afegit, De Nova feia una falta a la frontal de l’àrea. Una situació de perill que ha acabat amb el gol de l’Hibernian, obra de Newell. El porter de l’Inter s’ha vist superat i la pilota ha entrat pel seu pal. Un gol que ha suposat un mal sabor de boca després del partit perfecte que estaven fent els escaldencs. Final del partit amb un 2-1 per l’Inter que s’ha mostrat capaç de jugar de tu a tu davant un equip a priori superior.