DIRECTE: SUTJESKA 2-0 FC SANTA COLOMA | CONFERENCE LEAGUE

DERROTA DEL SANTA COLOMA

Miguel López, jugador de l'FC Santa Coloma en el partit d'anada davant el Penybont.
96′FINAL DEL PARTIT! El Santa Coloma haurà de remuntar al comunal si vol seguir a Europa.
Imatge 93′Groga a Pajović.
90′SIS MINUTS D’AFEGIT!
Imatge 85′ENTRA:Morera; SURT:Toribio
Imatge 76′ENTRA:Moisés; SURT:Mourelo
Imatge 73’Gol del Sutjeska (2-0).
Imatge 64′ENTRA:Mohamed; SURTEN:Zivković
Imatge 63′Groga a Mourelo.
60′UNA MÉS DEL SANTA COLOMA! EL XUT DE LÓPEZ DES DE LA FRONTAL MARXA FORA!
Imatge 58′Primers canvis al Santa Coloma. ENTREN: Garrido i Nierga; SURTEN:Paez i Virgili
51′GOOOOOOOOMESSS!!! Contracop del Sutjeska que acaba amb un xut que atura el porter colomenc!
Imatge 47′Groga a Matanović.
45′COMENÇA LA SEGONA PART!
49′ESCANS A PODGORICA! El Santa Coloma perd per 1-0 en una primera meitat on els colomencs han patit però han tingut alguna acció clara per marcar!
Imatge 49′Groga a Páez.
Imatge 48′Groga a Krstović.
45′Tres minuts d’afegit!
Imatge 44′Groga a Vuković.
Imatge 40′Groga a Šaletić.
39′LA QUE HA FALLAT MOURELO!!! Penja la pilota a l’àrea el Santa Coloma, cop de cap d’un defensor i la pilota li queda al davanter colomenc que l’engalta de primeres des de dins de l’àrea, però el xut surt fora…
33′SURT FORA EL XUT DE MOURELO!
31′Córner per al Santa Coloma!
24′Bona acció dels locals que aconsegueixen tancar a l’àrea al Santa Coloma. Gómes refusa el primer xut, però no pot amb el segon que acaba entrant a la porteria tot i que el porter colomenc ha tocat la pilota.
Imatge 24’Gol del Sutjeska. Gol de Šaletić (1-0).
13′QUINA OCASIÓ DEL SANTA COLOMA! Excel·lent passada filtrada a Páez que es planta davant el porter, el supera i un defensor la treu sobre la línia de gol…
12′PIIIILA! Bona triangulació del Santa Coloma dins l’àrea que acaba amb un xut del davanter colomenc per sobre de la porteria.
11′COMPTE EL CONTRACOP DEL SUTJESKA! El xut, però, surt molt tou. Sense problemes per a Gómes.
10′Primers minuts sense cap dominador. Els locals una mica més còmodes, però el Santa Coloma ha sortit bé al terreny de joc.
Imatge 9′Groga a Simić per un cop de colze.
5′La primera del Santa Coloma! Una centrada que acaba amb una rematada de Gila que marxa fora!
1′Primer xut dels locals. Un xut que marxa a la dreta de la porteria de Gómes.
0′COMENÇA EL PARTIT!
20.50Salten els jugadors al camp! El partit és a punt de començar!
20.20El Santa Coloma arriba al partit després de superar al Penybont a la primera eliminatòria. A l’anada els colomencs van empatar a un i a la tornada l’eliminatòria es va decidir a la pròrroga on el Santa Coloma es va imposar per 2-0.
20.12ONZE DEL SUTJESKA CONFIRMAT: Ličina, Grivić, Nikolić, Simić,šaletić, Krtović, Pavlović, Zivković, Matanović, Vuković i Striković.
20.10ONZE DEL SANTA COLOMA CONFIRMAT: Gómes, Markovych, Gómez, Rodríguez, Crespo, Páez, López, Toribio, Mourelo, Gila i Virgili.
20.00Bona tarda i benvinguts al directe del partit d’anada de la segona ronda prèvia de la Conference League entre el Sutjeska i l’FC Santa Coloma.