DIRECTE: Inter Club Escaldes – Hibernian FC | Conference League

FINAL DEL PARTIT. VICTÒRIA DE L’INTER PER 2-1 DAVANT L’HIBERNIAN.

Jugadors de l'Inter celebrant el gol davant el Vikingur
90′FINAL DEL PARTIT. VICTÒRIA DE L’INTER PER 2-1 DAVANT L’HIBERNIAN.
Imatge 90’Gol de l’Hibernian. Gol de Newell. Falta directa al pal d’Adri que no aconsegueix aturar. (2-1)/td>
90′SIS MINUTS D’AFEGIT
89′FALTA A LA FRONTAL PER L’HIBERNIAN!
86′SALVAAAA ADRIIIIII! BONA ATURADA DEL PORTER ESCALDENC!
Imatge 83′ Canvi per l’Inter. ENTRA: Chete; SURT: Jean-Luc
Imatge 81′ Canvi per l’Hibernian. ENTRA: Mackay; SURT: Cambell
Imatge 80′ Canvi per l’Inter. ENTRA: Roca; SURT: Caballé
78′L’HA TINGUT L’HIBERNIAN… el davanter sol dins de l’àrea a rematat un pel desviat de la porteria d’Adri.
75′ATURAAAAA ADRIIIIII!!!
Imatge 71′ Canvi per l’Inter. ENTRA: Berlanga; SURT: El Hadadi
Imatge 70’GOOOOOOOL! GOOOOOOL DE L’INTER! JEAN-LUC! RECULL EL REFÚS DEL PORTER I A PORTERIA BUIDA REMATA PER POSAR EL(2-0)
70′No es noten còmodes els jugadors de l’Hibernian, que comencen a desesperar-se.
70′Córner per l’Hibernian.
70′Molt tranquil l’Inter amb el resultat a favor i resguardant-se bé amb defensa.
Imatge 66′Groga per l’Inter, Kata.
65′Córner per l’Hibernian.
Imatge 61′ Canvi per l’Hibernian. ENTRA: Jeggo; SURT: Doyle-Hayes
60′Minuts tranquils de l’Inter que esta molt bé en defensa i en alguna ocasió sortint amb bons contraatacs.
54′SASHAAAAAAA AMB EL CAP! A LES MANS DEL PORTER!
52′CÓRNER PER L’INTER!
50′ATURAAAA ADRIIII! Xut des de la frontal de Yoan que atura Adri sense problemes.
49′ Xut de Javi Duro que marxa molt lluny de la porteria de l’Hibernian.
47′LA TREU AMB ELS PUNYS ADRIIII! Centrada del costat dret de l’Hibernian que treu molt bé el porter de l’Inter cap a fora.
Imatge 45′Groga per l’Inter, El Haddadi.
Imatge 45′ Canvi per l’Hibernian. ENTREN: Newell i Doidge; SURTEN: Levitt i Melkersen
45′COMENÇA LA SEGONA PART!
45′FINAL DE LA PRIMERA PART!
45′Cinc minuts d’afegit!
Imatge 45′Groga per l’Inter,Jean-luc.
45′Reclamen els jugadors de l’Inter una falta clara sobre Sasha.
Imatge 40′Groga a Doyle-Hayes.
38′Reclamen els jugadors de l’Hibernian unes mans de Gallego dins de l’àrea
37′SALVA SOTA PALS DE NOVAAA!
32′Pausa d’hidratació.
30′LA TREU LA DEFENSA DE L’INTER!
30′Córner per l’Hibernian
24′Bons minuts de l’Inter que no permet moltes ocasions a l’Hibernian. De moment 1-0 a favor dels d’Otger Canals que estan plantant cara i fent una primera part molt seriosa.
20′Falta que acaba sortint per sobre de la porteria de l’Inter.
20′Falta perillosa ara per l’Hibernian.
16′FALTA PERILLOSA PER L’INTER!!
Imatge 15’GOOOOOOOL! GOOOOOOL DE L’INTER! ADRI GALLEGOOOOOO! RECULL EL REFÚS DEL PORTER I A PORTERIA BUIDA REMATA PER POSAR L'(1-0)
12′CÓRNER PER L’INTER!!!
12′CABALLÉE! ATURA MASRHALLLL QUE L’ENVIA A CÓRNER!
12′Segon xut a porta de l’Hibernian. Atura Adri sense problemes.
8′ La centrada de El Hadadi… PER POC NO ARRIBA CABALLÉ!
6′ Primer xut a porteria per l’Hibernian, que atrapa Adri sense problemes.
5′Primers minuts de tanteig entre els dos equips, encara sense cap arriba de perill.
2′PER POC NO ARRIBA SASHA! PILOTA QUE CREUA KATA I SASHA NO ACONSEGUEIX REMATAR
0′COMENÇA EL PARTIT!
16:50Unes 1.000 entrades venudes per a seguidors de l’Hibernian, que omplen l’Estadi Comunal
16.20Els arbitres del partit seran els finlandesos: Hyytia com àrbitre principal i Nykanen i Leppanen com assistents.
16.10ONZE DE L’HIBERNIAN: Marshall, Miller, Hanlon, Levitt, Youan, Doyle-Hayes, Stevenson, Le Fondre, Melkersen, Cambell i Bushiri
16.07ONZE DE L’INTER: Adri, Gallego, Feher, Duro, De Nova, Kata, Martínez, Jean Luc Assoubre, Ander El Haddadi, Sasha i Caballé.
16.00Bona tarda i benvinguts al directe del partit d’anada de l’eliminatòria de la segona ronda preliminar entre l’Inter Club Escaldes i l’Hibernian. El partit començarà a les 17h a l’Estadi Joan Samarra