FC ANDORRA

Un bon Andorra es queda sense premi a Girona (3-0)

Els tricolors han fet uns bons primers 45 minuts però han cedit en el segon temps

Pastor durant un moment del partit / FC Andorra
Pastor durant el partit a Girona

Derrota de l’FC Andorra en el darrer partit de la pretemporada. El conjunt d’Eder Sarabia ha caigut per 3-0 davant el Girona en el duel disputat a La Vinya –el segon que andorrans i gironins disputaven abans de l’inici de la competició oficial–.

Li ha costat a l’Andorra en els primers minuts, però l’aparició de Samper i Calvo han permès als tricolors generar les primeres ocasions que han arribat de les botes d’Álvaro, Migue Leal i Pastor. Han merescut més els del Principat en els primers 45 minuts –també ha pogut marcar el Girona en alguna acció al contracop– però al descans el partit s’ha mantingut amb el 0-0 inicial.

A la represa, el Girona ha posat una marxa més i ha estat clarament superior. Així i tot, l’Andorra ha disposat d’alguna acció i Nieto i Xiao Ke He han demanat penal –més clar el que s’ha comès sobre el xinès– però l’àrbitre ha decidit no xiular cap de les dues accions.

Els locals s’han avançat en el minut 55 amb un gran gol de Justin i han fet el segon en el 78, amb una acció deliciosa de Minsu –dels millors del Girona–. El tercer gol dels homes de Míchel ha arribat en el minut 87, deixant el 3-0 definitiu.

Pròxima estació, Leganés

Amb la derrota l’Andorra tanca la pretemporada dues victòries (Nàstic de Tarragona i Osca), dos empats (Girona i Toulouse) i dues derrotes (Vila-real B i Girona). Més enllà dels resultats, però, les sensacions dins del vestidor són positives per a l’inici de la lliga que serà diumenge al camp del Leganés.