FC ANDORRA

DIRECTE: GIRONA FC 3-0 FC ANDORRA | PRETEMPORADA

FINAL DEL PARTIT

Manu Nieto durant el partit davant l'Osca / FC ANDORRA
90′ FINAL DEL PARTIT. L’Andorra tanca amb derrota la pretemporada però amb un bon partit, especialment al primer temps.
Imatge 87’Gol del Girona. El tercer.
Imatge 77′Ha entrat Iker Benito al camp.
Imatge 78’Gol del Girona. Gol de Minsu.
Imatge 77′ENTRA: Arnau, Aleix Garcia i Savinyo; SURTEN: Miguel, Almena i Pau Víctor
Imatge 77′ENTRA: Vilanova; SURT: BOMBA.
72′ A punt de marcar Vallejo. Aguanta l’Andorra.
70′ El xut de He foraaa! Bona acció del xinès.
Imatge 65′ENTREN: Bover, Marsà, Patrick i Xiao Ke He; SURTEN: Samper, Álvaro, Álex Calvo i Diego Alende
Imatge 60′ENTREN: Minso i Miguel; SURT: Couto i Iván Martín.
68′ El xut de Pau Víctor surt fora. Pressiona ara el Girona.
Imatge 55′ENTRA: Pablo Torre; SURT: Callens
Imatge 55’Gol del Girona. Gol de Justin.
53′Sense probelemes el xut de Vallejo per a Lizoain.
50′PROVIDENCIAL SAMPER! Una falta favorable a l’Andorra acaba amb un contracop del Girona que Samper talla.
45′COMENÇA LA SEGONA PART! Sense canvis!
45′ DESCANS A CALDES! Bona primera meitat d’un Andorra que ha tingut dues de molt clares.
44′LEAL, FORA! De nou s’activa molt bé Calvo –el millor del partit– li deixa a la frontal a Leal però el xut li surt mossegat.
43′Està tornant a defensar bé l’Andorra. Ara el Girona està tornant a tenir la pilota però els tricolors no renuncien a sortir amb la pilota controlada.
36′LIZOAIN! Atura el porter tricolor el xut de Couto!
30′PASTOOOOOOR FORAAAAA!!!! El córner acaba amb una pilota morta que Pastor engalta però surt fora!
28′Que bé Álex Calvo que supera el seu defensor però l’acció acaba a córner!
25′EL XUT DE MIGUE LEAL FORA! Molt millor ara l’Andorra amb molta més pilota.
14′Dura falta de Samper. Es lliura de la groga.
11′EL XUT D’ÁLVARO FOOORA! Bona acció ara dels tricolors, s’activa molt bé Calvo que li deixa la pilota a Álvaro però el xut des de la frontal surt alt.
10′Primers 10 minuts de partit, per ara domina el Girona. Li costa a l’Andorra trobar espais per combinar.
6′Xut de Vallejo sense problemes per a Lizoain.
1′LIZOAIN! Primera ocasió del Girona i primera aturada de Lizoain!
0′Comença el partit! Primera pilota pel Girona!
18.50Últimes instruccions de Sarabia al seu equip. Tot llest perquè comenci l’amistòs.
18.35Escalfen els dos equips a La Vinya!
18.35ONZE DE L’ANDORRA: Lizoain, Leal, Momba, Pastor, Alende, Pampín, Samper, Molina, Calvo, Álvaro i Nieto
18.30Onze del Girona: Fuidas, Bernardo, Yan Couto, Iván MArtín, Manu Vallejo, Callens, Pau Víctor, Selvi. Almena, Jastin i Antal.
18.10Sarabia valorava ahir els debuts de Calvo i Marsà: “A Álex li ha tocat defensar més perquè era un moment en el qual ens han apretat i Jose ha estat bé demostrant del què és capaç amb la pilota; són dos jugadors que ens donaran molt i que no han de tenir massa ansietat per estar al 100%”
18.05L’Andorra i el Girona ja es van enfrontar durant aquesta pretemporada en un partit que va acabar amb el resultat de 2-2.
18.00Bona tarda i benvinguts al directe del partit de pretemporada entre el Girona FC i l’FC Andorra! Un partit que començarà a partir de les 19.00 hores.