FC ANDORRA

DIRECTE: SD Huesca – FC Andorra

Segueix el minut a minut del Huesca – Andorra

Partit temporada 22-23 huesca andorra
21:00 EDER SARABIA: “Demà contra el Girona buscarem acabar de polir certes coses, farem rotacions, respecte avui. Ha estat una pretemporada molt positiva en tots els sentits”.
21:00 EDER SARABIA: “Els joves s’estan adaptant bé, estem tranquils, estan seguint el seu procés i aniran encaixant-se amb tots”.
21:00 EDER SARABIA: “Hem tingut molt bona actitud, hem competit molt bé. S’ha millorat i s’ha pujat el nivell defensiu”.
90′Final del partit! Victòria de l’Andorra per 0-1 davant del Huesca. L’equip d’Eder Sarabia ha anat de menys a més i amb un bon tram final de partit, ha aconseguit un resultat positiu.
89′ Ocasió de l’Andorra, falta directa que Iván Gil no aconseguix convertir.
Imatge 88′Groga a Diego Pampín.
Imatge 81′Groga a David García. La primera del partit pel conjunt aragonès.
Imatge 78′Canvi a l’Andorra. ENTRA: Pampín ; SURT: Diego González, amonestat amb groga.
Imatge 75′Canvis al Huesca. ENTREN: Andrei, Kanté, Rico ; SURTEN: Obeng, Martos i Nieto.
Imatge 72′Canvis a l’Andorra. ENTREN: Molina, Nieto, Alende, Marsà, Àlvaro Martín i Àlex Calvo ; SURTEN: Arroyo, Vilanova, Iker Benito, Bover, Jandro Orellana i Arnau Prat. Destaquem els debuts d’Àlvaro Martín, Marsà i el nouvingut Àlex Calvo.
Imatge 66’GOOOOOOOOOOL DE L’ANDORRA! Jugada d’estratègia que ha rematat Vilanova de forma espectacular.
Imatge 63′Canvis al Huesca. ENTREN: Joaquín i Escriche; SURTEN: Lombardo i Gerard Valentín
60′ Doble ocasió de l’Andorra, que s’està apropant amb perill a la porteria rival en aquest inici de la segona part.
Imatge 51′Groga a Diego González. La primera del partit.
50′Ho torna a provar Iván Gil, aquest cop, però, ha aconseguit aturar el porter del Huesca amb una gran intervenció.
49′Ho ha provat Iván Gil des de la frontal de l’àrea, el xut ha marxat desviat per sobre de la porteria d’Álvaro.
46′Comença la segona part a Huesca, 0-0 al marcador. No hi ha canvis a cap dels dos equips.
45′Final de la primera part a la Base Aragonesa de Fútbol, 0-0 al marcador.
38′Ocasió per Obeng. De nou el Huesca apropant-se a la porteria de Ratti.
33′Aturada espectacular de Ratti. Obeng s’ha trobat sol dins de l’àrea però no ha superat Ratti.
25′Una altre pèrdua perillosa de la línia defensiva de l’Andorra que el Huesca no ha pogut aprofitar. El partit segueix amb el 0-0 inicial.
15′Bons primers 15′ de l’equip andorrà. Domini absolut de l’equip de Sarabia amb gairebé un 85% de possesió i amb una molt bona pressió després de pèrdua.
8′Primer còrner del partit, favorable al SD Huesca.
6′Pèrdua perillosa de l’Andorra en linia defensiva i primera ocasió del partit pel Huesca. Xut que marxa molt desviat.
19.00Comença el partit a Huesca.
18:55L’Andorra i el Huesca van jugar la temporada passada en partit de lliga. L’anada la va guanyar el Huesca per 1-0 i a la tornada va ser l’equip Andorrà qui es va emportar el partit per la minima.
18:40L’onze del Huesca: Álvaro Fernández, Juanjo Nieto, Rubén Pulido, Jérémy Blasco, Iván Martos, Vilarrasa, Kortajarena, Sielva, Valentín, Lombardo i Obeng
18:30El FC Andorra sortirà amb la següent alineació: Ratti, Petxa, Diego, Vilanova, Arroyo, Jandro, Iván Gil, Bover, Iker Benito, Arnau Prat i Lobete.
18:00Bona tarda, benvinguts al directe del partit amistòs entre el Huesca i el FC Andorra