Uncategorized

Setmana per oblidar per a l’Enfaf amb les dues primeres derrotes

Les andorranes van caure primer davant el Barça per 6-1 i després a casa contra el Fontsanta-Fatjó B per un ajustat 2-3

Un moment d'un partit de l'ENFAF / FAF

El bon inici de temporada de l’Enfaf Construccions Modernes ha patit en els darrers dies el primer sotrac. El conjunt femení ha encadenat dues derrotes consecutives després de perdre entre setmana al camp de l’FC Barcelona C per 6-1 perdent el liderat. Fins aleshores, les andorranes mantenien un pols amb les blaugranes al capdavant de la classificació, però el duel disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper va decantar la balança a favor de les catalanes.

Les tricolors van poder mantenir el partit obert fins a l’entrada de la segona meitat i fins i tot Cristina González va poder marcar per maquillar un marcador massa contundent.

Un partit que va deixar tocades les jugadores del Principat que tenien un nou duel en només dos dies de diferències. En aquest cas, el rival va ser el Fontsanta-Fatjó B que va superar a les tricolors per 2-3, en un duel en el qual es va arribar amb l’epat a un al descans gràcies als gols d’Erica Gonçalves i el gol en pròpia porteria de Maria da Cruz.

A la segona part, però, l’Enfaf va tornar a patir el cansanci i les visitants van obrir una renda de dos gols després de situar l’1-3 a l’electròni. Finalment, Daiana va marcar el segon per a l’Enfaf que no va poder ja anotar el gol de l’empat.