Inici d’ensomni de la UE Santa Coloma que suma 12 de 12

Els colomencs no paren de guanyar i són encara més líders. L’Inter s’emporta el derbi i el Penya manté el pols

Celebració del gol colomenc dels jugadors de la UE Santa Coloma / FAF

Possiblement, estem davant la lliga més competitiva de la història del futbol nacional. Un cap de setmana replet de bons partits, però amb equips que comencen a demostrar que volen el títol enguany. Un d’ells, sens dubte, està fent la seva millor arrencada, la UE Santa Coloma continua imbatut després de guanyar per la mínima a l’Atlètic Amèrica, que li serveix per a posar-se encara més líder. Qui comença a distanciar-se de la zona noble, és el vigent campió, l’Atlètic d’Escaldes, que cau una vegada més en el derbi davant l’Inter.

Qui si manté una distància mínima amb la primera posició, és el Penya Encarnada, que s’ha desfet del Santa Coloma i continua imbatut. Així mateix, els qui han agafat una mica d’aire han estat el Pas de la Casa que surt de l’última plaça en guanyar a l’Esperança i l’FC Ordino, que amb un resultat contundent es posiciona més prop de les primeres posicions.

Partido de fútbol
EL PAS DE LA CASA RESPIRA MÉS TRANQUIL
FC Pas de la Casa 3-2     CE Esperança

Un duel molt esperat pel conjunt encampadà que necessitava una victòria si no volia enfonsar-se més en el fons de la taula. El partit del dissabte s’esperava disputat i així ho va ser, el Pas de la Casa i l’Esperança ens van fer vibrar amb un duel molt renyit i amb molta acció.

Les coses es complicaven per als encampadans, ja que Luis Blanco per partida doble, el primer de penal, posava el 0-2 en el marcador, amb tan sols 13 minuts jugats. Els de Richard Imbernón començaven bé, però la reacció no va trigar massa i Joao Pedro i Horta col·locaven l’empat en el marcador per al Pas de la Casa. Ja en els instants finals, Jordi Rubio des dels onze metres donava una victòria agònica al conjunt encampadà que els fa sortir de cua de la classificació.

LA UE SANTA COLOMA SEGUEIX DE DOLÇ
Atlètic Amèrica   0-1   UE Santa Coloma

12 de 12 de la UE Santa Coloma que agafa velocitat de creuer i es manté líder abans de l’aturada de seleccions. Els de Ramón Calderé continuen sumant victòries i aconsegueix un dels seus millors inicis en la història del club. I és que els números són increïbles fins al moment, 7 gols a favor i tan sols 1 en contra, la qual cosa demostra un equip molt sòlid defensivament.

Davant d’ells tenien un rival molt complicat com l’acabat d’ascendir, Atlètic Amèrica, que volien evitar l’última plaça després de la victòria del Pas de la Casa. El partit ha estat d’allò més renyit i una primera part molt disputada, tant que va acabar sense gols. Ja en la segona part, els colomencs van entrar més endollats i en el minut 53, Emanuel ha fet el 0-1 en el marcador i que seria el resultat final. Amb aquesta derrota, l’Amèrica acaba la quarta jornada en la cua de la taula.

I L’INTER PARA LA REVENJA
Inter Club Escaldes 1-0     Atlètic Club Escaldes

El duel que tothom esperava d’aquesta quarta jornada, acaba novament amb victòria de l’Inter. El derbi escaldenc va ser més disputat que el vist en la Supercopa, però per segona vegada consecutiva l’Atlètic no aconsegueix derrotar als seus rivals parroquials. Els vigents campions encenen les alarmes, ja que amb aquesta derrota cauen a la mitja taula i es distancien del lideratge a 8 punts. Quant a l’Inter es mantenen a 5 de la UE Santa Coloma.

Si bé en l’anterior duel entre tots dos, els d’Otger Canals van imposar el seu domini, avui ha estat totalment diferent. Certament, els pupils de Luque han fet un pas endavant entorn del seu joc i no li han perdut en cap moment la cara al partit. No obstant això, un gol en el minut 37 de Domi Berlanga ha donat la victòria a un Inter Club d’Escaldes que fins al final ha sofert per a mantenir l’avantatge.

GOLEJADA D’UN ORDINO AMB COSES A DIR
FC Ordino   4-0   CE Carroi

I ja tenim la primera golejada de la temporada. L’FC Ordino s’ha desfet sense problemes d’un CE Carroi que li ha costat seguir el ritme de l’equip local. Els de Rueda després de diverses jornades demostrant que poden plantar cara a qualsevol equip, avui s’han emportat la batalla davant un rival directe.

El duel ha començat molt bé per als ordinencs amb el gol de Pablo Ruiz en el minut de 18. El primer cop estava fet i sense molt de temps de reacció visitant, l’Ordino ha fet el segon en el minut 32, obra de Moreno. Ja en la segona part, els locals han continuat augmentant l’avantatge amb un altre gol de Ruiz. Montserrat ha acabat de liquidar al rival amb el 4-0 en el minut 79.

EL PENYA ENFONSA AL SANTA COLOMA
FC Santa Coloma O-1 Penya Encarnada

I la sorpresa ha arribat en el tancament de la jornada. El Penya Encarnada manté el pols al lideratge i gana a tot un rival directe com l’FC Santa Coloma. Els visitants sumen la seva tercera victòria i es mantenen invictes amb 10 punts. I és que aquest gran inici ha sorprès a tots, ni el mateix club encarnat pensaria en aquests instants de la temporada estar en posicions tan altes i prop de la primera posició.

El duel ha començat amb uns certs dubtes en el conjunt de Cheryshev que han vist com el seu rival ha pressionat molt a dalt, que els ha fet perdre moltes pilotes. Aquesta estratègia defensiva del Penya Encarnda ha funcionat, en el minut 17 ha arribat el primer gol i el definitiu del partit, obra de Bueno.

Un cop dur per als colomencs, que, així i tot, han buscat la reacció, però el porter visitant ha estat molt encertat. Amb el Santa Coloma buscant el gol de l’empat, les coses s’han complicat en els instants finals, el defensa Sergio Rodríguez ha estat expulsat conjuntament amb l’entrenador rus. Derrota final per a un FC Santa Coloma, que es distancia del lideratge a sis punts i que deixa a Penya Encarnada i UE Santa Coloma com a únics equips que no coneixen la derrota.