BÀSQUET

Segon revés per la sots-18 a l’Europeu C

Un mal parcial al primer quart condiciona el partit i desencadena en la segona derrota a l’Europeu C

Un instant del partit entre Andorra i Luxemburg a l'Europeu C

Després de perdre en el primer partit de manera contundent davant Mònaco per 37-84. La selecció nacional sots-18 va patir ahir la seva segona derrota de l’Europeu C davant Luxemburg per 55- 38. El partit per els nois de Jesús Aranda va ser molt dur, tot i millorar respecte al primer duel es van veure superats per un conjunt luxemburguès molt físic.

El combinat nacional va anar per darrere en el marcador des d’un inici, amb un primer quart que va finalitzar amb un parcial en contra (16-5). El mal primer quart condicionava la resta del partit, tot i guanyar el parcial del tercer quart no serviria per remuntar davant els luxemburguesos. Final amb un 55-38 que deixa a Andorra molt lluny de les places que donen accés a la pròxima ronda.

Hugo Gauthier i Andreu Tomàs, amb vuit punts, van ser els màxims anotadors dels d’Aranda. Per ara, l’equip tricolor jugarà demà a les 13.00 hores el tercer partit de la primera fase, davant la selecció de Gibraltar.