BÀSQUET

Debut sense opcions de la sots-18 davant Mònaco

Andorra encaixa un parcial de 15 a 45 al segon quart i cau estrepitosament en el seu inici a l’Europeu C

Un instant del partit entre Andorra i Mònaco

Mala estrena de la selecció sots-18 masculina de bàsquet a l’Europeu C que s’està disputant a Azerbaidjan. El combinat nacional, dirigit per l’entrenador Jesús Aranda, va caure derrotat de manera inapel·lable davant Mònaco per 37 a 84.

Els andorrans no van tenir un bon partit i el combinat monegasc no va deixar cap possibilitat de victòria. La selecció andorrana, disputava un primer quart amb poca efectivitat, encaixant un parcial de 10 a 29. Ja en el segon quart, els monegascos liderats per una actuació destacada de Ethan Zarbib-30 punts, 11 rebots i 9 assistències- arribaven al descans amb un 15 a 45. Després pel pas per vestidors i una primera part per oblidar, en la represa Andorra no aconseguia reaccionar i encaixava un parcial de 6 a 22 ja va ser definitiu. Els millors per part dels andorrans van ser Andreu Tomàs i Cerni Viñas amb 8 punts cadascú.

Per ara, els nois de Jesús Aranda, s’enfrontaran davant Luxemburg avui a les 13 h hora d’Andorra en la segona jornada del grup B de l’Europeu C de la categoria sots-18.