Imatge90′Final del partit. Oviedo 3-0 Andorra. L’equip baixa matemàticament a Primera RFEF.
Imatge88′Gol de l’Oviedo. Gol a plaer de Paulino dins de l’àrea petita de l’Andorra. No ha pogut fer res Nico Ratti.
Imatge84′Marxen Alemao i Viti, entren Borja i Lucas. Últims canvis per part local.
Imatge79′Triple canvi a l’Andorra. Marxen Jandro, Karrikaburu i Martí Vilà, entren Scheidler, Almpanis i Jorge Pombo
Imatge76′KARRIKABURU FOOORAA!!! Vol creure l’Andorra
Imatge73′Festa a Oviedo, Paulino fa el segon. 2-0.
Imatge72′No xiula res l’àrbitre
Imatge71′Compte, possible penal dins de l’àrea de l’Andorra.
Imatge67′IVÁN GIL PER POOOOC!!!
Imatge66′Entren Moyano i Dubasin, marxen Masca i Borja
Imatge64′No arriba Karrikaburu!! Llàstima!! Per poc no fa el primer l’Andorra.
Imatge60′Canvi a l’Andorra. Entra Álvaro Martin, marxa Rubén Bover
Imatge57′S’acosta l’Andorra! Passada filtrada d’Iván Gil per Lobete que no ha arribat per poc
Imatge52′Arriben males notícies. Guanyant ara mateix Mirandés i Huesca. Una possible victòria de l’Andorra tampoc serviria en aquests moments
Imatge48′A PUNT DE FER EL SEGON L’OVIEDO…
Imatge46′Gol de l’Oviedo, golàs de Masca
Imatge46′Comença la segona part al Carlos Tartiere
Imatge45′Descans al Carlos Tartiere. 0-0.
Imatge44′Falta i groga per Iván Gil que ha aturat el contracop dels locals
Imatge42′Groga per Luengo, la segona de l’Oviedo
Imatge39′FOOOOOOOORAAAA!!!! LOBETE PER POC FA EL PRIMER!!!!! FREGANT EL PAL!!!!
Imatge36′Grogaara per Borja que arriba molt tard en una acció sobre Lobete
Imatge33′Groga per Petxa que ha fet caure un jugador local a dos metres de l’àrea de Ratti
Imatge30′Resposta de l’Andorra! Bona jugada de Petxa, que no ha pogut culminar l’equip
Imatge30′Canvi a l’Oviedo, marxa Santi Cazorla amb problemes físics, entra Paulino.
Imatge27′UUUUUUUUUUUYYYY!!! BORJA A PUNT DE FER EL PRIMER!!!! CLARÍSSIMA L’OCASIÓ LOCAL
Imatge24′S’apropa l’Andorra a través d’una jugada lateral que no ha trobat rematador. El córner amb perill ha acabat refusat per la defensa local.
Imatge20′Cap ocasió clara per cap dels dos equips en els últims minuts. Domina més el conjunt local amb el seu ritme de joc.
Imatge15′Moments de treva sobre la gespa, els dos equips amb la sensació que tenen més a perdre que no pas a guanyar
Imatge13′UNA MÉS PER L’OVIEDO… NO HA ESTAT CONTUNDENT RATTI I GAIREBÉ ALEMAO FA EL PRIMER
Imatge11′S’està despertant l’Oviedo! Doble ocasió local que ha aconseguit refusar Iván Gil en una ajuda defensiva
Imatge07′Bons minuts de l’Andorra en aquest inici de partit, controlant la pilota i amb més arribades que no pas el conjunt local
Imatge02′LA PRIMERA DEL PARTIT PER L’ANDOOOORRAAAA!!!! LOBETE FOOORA!!
Imatge01′COMENÇA EL PARTIT!!!
Imatge18:25Tothom sobre el camp! Sorteig de capitans i en cinc minuts, comença el partit!
Imatge18:22Sona l’himne de l’Oviedo al Tartiere i salten els jugadors a la gespa
Imatge18:20El Carlos Tartiere ple de gom a gom esperant al fet que comenci el partit
Imatge18:15Escalfen ja tots dos equips sobre la gespa del Carlos Tartiere
Imatge18:01En cas de perdre o empatar el partit, l’Andorra baixaria de categoria
Imatge18:00Els d’Asturies ara mateix són sisens amb 61 punts, una victòria pràcticament els asseguraria el playoff d’ascens
Imatge18:00Victor Rodrigues: “Ells són un equip molt ben estructurat amb un mig del camp molt poblat i físic”
Imatge17:55L’Oviedo s’ho està jugant tot i només els val puntuar ja que en la última jornada el Valladolid
Imatge17:50Les matemàtiques són clares, a l’Andorra només li val guanyar el partit i esperar que Mirandés i Huesca no guanyin
Imatge17:35L’Oviedo jugarà amb Leo Román, Rozada, Luengo, Calvo, Pomares, Seoane, Colombatto, Masca, Borja Sánchez, Santi Cazorla, Alemao
Imatge17:35Victor Rodrigues: “Em sorprèn molt l’entrada de Vilanova en comptes de Pastor”
Imatge17:35L’onze de l’FC Andorra en el partit d’avui: Ratti, Petxa, Vilanova, González, Martí Vilà, Bover, Jandro, Molina, Iván Gil, Lobete i Karrikaburu
ImatgeA les 17:30h comencem amb tota la prèvia del Oviedo – Andorra, un partit decisiu per tots dos equips
ImatgeBon dia i benvinguts al minut a minut del partit entre l’Oviedo i l’FC Andorra, corresponent a la jornada 41 de la Lliga Hypermotion