Uncategorized

El Santa Coloma cau a Podgorica i es complica el somni europeu (2-0)

Un moment del partit entre el Sutjeska i l'FC Santa Coloma

Amb un peu a fora però amb l’esperança viva. El Santa Coloma no ha pogut amb el Sutjeska en el partit d’anada de la segona ronda prèvia de la Conference League i ha caigut per un 2-0 que li complica el somni europeu.

Els colomencs no van començar malament el partit, si bé no van tenir un domini clar en cap moment del duel. Així i tot, durant uns minuts de l’equador del primer temps els andorrans van disposar d’alguna acció molt clara per avançar-se en el marcador. Especialment, una de Páez que es va plantar sol davant del porter després d’una gran passada filtrada, però el seu xut el va treure un defensor sobre la línia de gol.

En va tenir una també Pila que la va enviar per sobre de la porteria i una altra de Mourelo –ja amb l’1-0 en el marcador– que va engaltar una pilota des de dins de l’àrea que també va marxar fora. I si en va tenir poques el Santa Coloma els locals tampoc en van tenir gaires més. Això sí, el Sutjeska no les va desaprofitar.

En el minut 24 de partit els locals s’avançaven després d’una bona acció trenada que va acabar amb un xut que Gomes va poder refusar en primera instància però no en segona. A partir d’aquí el duel ha entrat en un joc molt més travat amb els locals pujant la intensitat, el que els ha costat fins a sis targetes grogues durant el partit.

No ha canviat la cosa en el segon temps amb un Santa Coloma que ho ha intentat, però no ha tingut la capacitat d’aproximar-se a la porteria local. Només amb algun contracop els colomencs han creat una mica de perill, però el conjunt andorrà preferia mantenir-se ordenat en defensa que bolcar-se desesperadament a l’atac.

El marcador d’1-0 semblava deixar l’eliminatòria prou oberta per somiar amb una remuntada al comunal, però en el minut 73 ha arribat el segon del Sutjeska que ha esguerrat per complet els plans colomencs que no ho han deixat d’intentar fins al final, però que no han aconseguit el gol que els tornés a ficar de ple a l’eliminatòria.