FC ANDORRA

FINAL: Racing de Ferrol 1-0 FC Andorra | Jornada 14 Lliga Hypermotion

Segueix el minut a minut del partit del conjunt tricolor davant el conjunt gallec

90’+6Final del partit a Ferrol.
Imatge 90+4′Groga per Ander Cantero per perdre temps. .
90’+2Al pal. Remata el Pal el Ferrol.
90′Anirem fins el 96.
Imatge 88′Groga per Castro. .
Imatge 84′Últims canvis per l’FC Andorra. ENTREN: Nieto i Molina ; SURTEN: Petxa i Pastor.
Imatge 77′Més canvis pel Ferrol. ENTRA: Álex López ; SURT: Señé.
Imatge 69′Pel Ferrol. ENTREN: Fran, Nacho Sánchez i Sabin Merino ; SURTEN: Héber, Iker i Álvaro Giménez.
Imatge 69′Per l’FC Andorra. ENTREN: Iker Benito, Pampín ; SURTEN: Calvo i Migue Leal.
Imatge 64′Primer canvi del partit. ENTRA: Álvaro Martín ; SURT: Rubén Bover.
61′S’intenta estirar l’FC Andorra. Lobete l’ha tingut però s’ha xiulat fora de joc..
55′Atura Cantero una rematada a centrada de Lobete, que Scheidler no ha pogut fer efectiva.
50′Ha sortit bé el conjunt tricolor, amb ganes d’atacar i fer el primer.
46′Comença la segona meitat a Ferrol.
45’+3Descans a Ferrol. Bon inici de l’FC Andorra, però que no ha estat efectiu. A partit del minut 30, domini local.
45′Anirem fins el 48′. S’afegeixen 3 minuts a aquesta primera meitat..
Imatge 43′Groga també per Rubén Bover. .
Imatge 41′Groga per Sarabia també, per protestar. .
Imatge 41′Groga per Petxa. Segona del partit, primera per l’FC Andorra. .
Imatge 39′Groga per Bernal. Primera del partit. .
38′Gol del Ferrol que s’ha acabat invalidant per fora de joc d’Álvaro.
35′L’FC Andorra patint ara amb la defensa tancada del Ferrol que s’està trovant molt còmode sobre el verd. Héber ha pogut fer el segon.
28′Minuts on cap dels dos equips acaba d’agafar el ritme del partit. Ara mateix cau un diluvi a Ferrol que complica encara més el joc.
Imatge 13’Gol del Ferrol, Gol d’Iker Losada, s’avança l’equip local quan millor estava l’FC Andorra
09′Revisa un gol el VAR del Racing Ferrol.
02′COM COMENÇA L’FC ANDORRA!! PRIMERA CLARÍSSSSIMA DE L’EQUIP! LOBETE VERTICAL, SCHEIDLER QUE HO INTENTAVA I EN SEGONA INSTÀNCIA PAMPÍN ALS NÚVOLS… LLÀSTIMA!
01′Comença el partit a Ferrol!.
13.59Salten els protagonistes a la gespa. Sorteig de capitans i comença el partit a Ferrol.
13.55Pendents de que saltin els protagonistes a la gespa de l’estadi, tot llest a ferrol.
13.30Escalfen ja tots dos equips a Ferrol! .
13.20Onze del Racing de Ferrol: Cantero, Moi, Clemente, Castro, Cubero, Héber, Señé, Bernal, Vicente, Giménez i Losada.
13.17Onze de l’FC Andorra: Dani Martín, Petxa, Pastor, Diego, Pampín, Samper, Iván Gil, Bover, Álex Calvo, Lobete i Scheidler.
13.15Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre el Racing Ferrol i l’FC Andorra, que es disputarà a les 14h.