DIRECTE: Hibernian FC 6-1 Inter Club Escaldes | Conference League

Adri Gallego celebrant el primer gol de l'Inter
90′Final del partit! Cau eliminat l’Inter a Escòcia davant l’Hibernian per 6-1. Un Inter que no ha tingut cap opció davant un rival molt superior.
90′Tres minuts d’afegit!
89′Rocaaaaaa! A foraaaa!
Imatge 82’GOOOL DE L’INTER! GOOOL DE DE LA TORRE! Marca el gol de l’honor els conjunt escaldenc
Imatge 76′Groga a De Nova.
Imatge 74′Canvis a l’Inter. ENTREN: Roca i De la Torre ; SURTEN: Caball é i Sasha
71′REMAT DE CAP DE SASHA! A FORA!
Imatge 68′Canvi a l’Hibernian. ENTRA: McAllister; SURT:Stevenson
Imatge 64’Gol de l’Hibernian! Sisè dels escocesos… marca Youan.
Imatge 61’Gol de l’Hibernian.. el cinquè. Gol de Cambell.
Imatge 55′Canvis a l’Inter. ENTREN: Artigas i Chete; SURTEN: Feher i El Haddadi
Imatge 55′Canvis a l’Hibernian. ENTREN: Levitt, Bsuhiri i Obita; SURTEN: Boyle, Newell i Hanlon
52′SALVAAA JAVI DURO EL CINQUÉ!!!
52′EL XUT DE BERLANGAAAA! A FORAAA!
51′No paren d’atacar els escocesos. No surt l’Inter de camp propi.
Imatge 48’Gol de l’Hibernian.. el quart. Gol de Cambell que aprofita l’error de la defensa de l’Inter i amb el cap fa el quart.
Imatge 45′Canvi a l’Inter. ENTRA: Berlanga; SURT: Kata
45′Comença la segona part a Escòcia.
50′DESCANS A ESCÒCIA! Mala primera part dels escaldencs que hauran de remontar al segon temps.
45′CINC D’AFEGIT AL PRIMER TEMPS!
Imatge 29’El tercer de l’Hibernian… Gol de xilena de Doidge. (3-0)
27′LA REMATADA D’EL HADDADIA LA REFUSA UN DEFENSA! CÓRNER!
Imatge 24′Groga a Campbell.
Imatge 20’Gol de l’Hibernian que li dona la volta a l’eliminatòria.
Imatge 18′S’ha lesionat el porter de l’Hibernian. ENTRA: Boruc; SURT: Wollacott
15′EL XUT D’EL HADDADI SURT FORA PER POC!
Imatge 10’Gol de l’Hibernian que empata l’eliminatòria.
Imatge 7′Groga a Stevenson per una entrada durísima.
0′COMENÇA EL PARTIT!
20.15Salten els jugadors al camp! Tot llest perquè comenci el partit!
19.30ONZE DE L’HIBERNIAN: Marshall, Hanlon, Youan, Doyle-Hayes, Boyle, Newell, Stevenson, Doidge, Delferriere i Campbell.
19.30ONZE DEL SANTA COLOMA: Muñoz, Adri Gallego, Feher, Duro, De Nova, Kata, Viti, Jean Luc Assoubre, El Haddadi, Sascha Andreu i Marc Caballé.
19.15El partit començarà a les 20.15 h a l’Easter Road Stadium. L’Inter defensa un resultat d’un gol de diferència, després de la victòria en el partit d’anada per 2-1.
19.15Bona tarda i benvinguts al directe del partit de tornada de la segona ronda prèvia de la Conference League entre l’Hibernian i l’Inter d’Escaldes.