DIRECTE: FC Santa Coloma – Sutjeska | Conference League

Un moment del partit entre el Sutjeska i l'FC Santa Coloma
120′FINAAAAAAAAL! HISTÒRIA! HISTÒRIA!HISTÒRIA! El SANTA COLOMA HA FET HISTÒRIA!!!! 3-0!
120′SALVAAAAA MOIIIIIII!
120′FALTA PERILLOSA PEL SUTJESKA!
120′3 MINUTS D’AFEGIT!
116′Només 4 minuts més l’afegit per que el Santa Coloma completi una remuntada històrica
112′Falta perillosa del Sutjeska!
110′AL PAL EL SUTJESKA!
Imatge 110′Cinqué canvi al Santa Coloma. ENTRA: Gimenéz; SURT:Virgili
107′Queda encara molt per acabar aquesta segona part, però de moment remuntada històrica dels colomencs
105′COMENÇA LA SEGONA PART!
105′FINAL DE LA PRIMERA PART!
105′GARIDOOOOOO! A CÓRNER!
103′Córner pel Sutjeska
Imatge 100′Tercer canvi al Sutjeska. ENTREN: Zizic i Dinovic; SURTEN: Saletic i Grivic
98′Córner pel Sutjeska
Imatge 97′Groga per Saletic
Imatge 96’GOOOOL DEL SANTA COLOMAAAAA! GOOOOL DE GARIDOOOOOOO! S’AVANÇA EN L’ELIMINATÒRIA EL SANTA COLOMA!(3-0).
Imatge 90′Últim canvi al Santa Coloma. ENTRA: Miguel Angel; SURT: Paez
90′COMENÇA LA PRIMERA PART DE LA PRORROGA!
90′FINALLL! MARXEM A LA PRORROGA! SANTA COLOMA 2-0!
90′ELOOOOOOOOOY! HA TINGUT EL TERCER EL SANTA COLOMA!
90′4 minuts d’afegit!
Imatge 86′Tercer canvi al Santa Coloma. ENTRA: Moi; SURT: Toribio
84′Garridooooo! A les mans del porter! Busca la remuntada total el Santa Coloma!
Imatge 82′Segon canvi al Santa Coloma. ENTRA: Paez; SURT: Nierga
80′ATURAAAAA GOMESSSSS!
Imatge 77′Groges per Virgili i Kristovic, per una picabaralla.
Imatge 74′Primer canvi al Santa Coloma. ENTRA: Virgili; SURT: Mourelo
70′Jugada ràpida de Garrido per banda dreta, aquesta posa la centrada per baix i Nierga arriba per empunyar la pilota al fons de la xarxa.
Imatge 70’GOOOOL DEL SANTA COLOMAAAAA! GOOOOL DE NIERGAAAAAAA! EMPATA L’ELIMINATÒRIA!(2-0).
65′Comença a reaccionar el Sutjeska però sense perill a la porteria de Gomes.
Imatge 57′Primer canvi al Sutjeska. ENTRA: Živković; SURTEN: Mohamed
55′FALTA PERILLOSA PEL SANTA COLOMA!
Imatge 55′Groga a Mohamed.
45′Comença la segona part!
45′FINAL DE LA PRIMERA PART! SANTA COLOMA 1-0 SUTJESKA
45′2 minuts d’afegit!
45′ATURAAAAAAA GOMESSS! Falta directa que xuta Mohamed i el porter andorrà atura i l’envia córner.
Imatge 44′Groga a Eloy Gila.
42′GERARRRRRD! PER SOBREEE!!! Rematada de cap de Gerard Gómez que marxa per poc per sobre del travesser.
42′CÓRNER PEL SANTA COLOMA!!!
34′I ara sí! Troba el premi el Santa Coloma que estava sent clar dominador del partit. Bona jugada de Nierga que passa cap a Markovich dins de l’àrea i aquest la creua al segon pal per a que Crespo empunyi la pilota a gol.
Imatge 34’GOOOOL DEL SANTA COLOMAAAAA! GOOOOL DE CRESPO!(1-0).
30′GARRIDOOOOOOOO! A FORAAAAA! L’HA TINGUT EL SANTA COLOMA! Veu bé Markovich a Toribio dins de l’àrea, que amb un toc d’esperó deixa a Garrido sol i aquest l’envia fora.
25′GARRIDOOO! FORRA! Bona jugada de l’extrem espanyol que esta sent l’home més perillós pel costat andorrà, però el seu xut marxa molt lluny de la porteria.
25′Ho intenta el Santa Coloma, però no acaba de trobar l’ultima passada.
21′GARRIDOOO! PER SOBRE DEL TRAVESSER!
21′FALTA PERILLOSA PEL SANTA COLOMA!
20′Bons minuts del Santa Coloma que busca amb insistència arribar a la porteria rival. De moment domini dels colomencs però sense premi.
16′Garridoooooooo!! Als núvols!!! Tot sol l’extrem espanyol dins de l’àrea, el veu molt bé Crespo que creua la pilota i Garrido amb un fort xut l’envia per sobre del travesser. La primera clara del partit pel Santa Coloma
10′Avança línies el Santa Coloma, buscant robar la pilota en camp contrari amb una pressió mes intensa. Comencen els colomencs a arribar a zones de perill.
7′Reclama penal el Santa Coloma! Reclama mans de Simiç dins de l’àrea després d’una passada de Garrido
5′Primers minuts sense cap dominador. El Sutjeska una mica més còmode amb pilota, però el Santa Coloma ha sortit bé al terreny de joc.
0′Comença el partit al Comunal!
16.55Surten els 22 protagonistes al terreny de joc.
16.05ONZE DEL SUTJESKA CONFIRMAT: Ličina,Babic , Grivic, Simić,šaletić, Kristavić, Pavlović, Mohamed, Matanović, Vuković i Striković.
16.05ONZE DEL SANTA COLOMA CONFIRMAT: Gómes, Markovych, Gómez, Rodríguez, Crespo, Nierga, López, Toribio, Mourelo, Gila i Garrido.
16.00El partit començarà a les 17.00 h a l’Estadi Joan Samarra. El Santa Coloma haurà de remuntar el 2-0 encaixat a l’anada si vol aconseguir passar a la següent ronda.
16.00Bona tarda i benvinguts al directe del partit de tornada de la segona ronda prèvia de la Conference League entre l’FC Santa Coloma i el Sutjeska.