POLIESPORTIU

Victòria de l’Handbol Serradells en una pista complicada (25-27)

L’equip del Principat va patir per superar un rival de la zona mitjana de la classificació, en el que va ser un partit molt tens

Serradells Handbol
L'Handbol Serradells celebrant una victòria / Arxiu

El primer equip de l’Handbol Serradells va aconseguir una nova victòria en la represa de l’aturada nadalenca, davant del Martorell. En el que va ser un partit dominat en tot moment per part de l’Handbol Serradells, tot i que l’equip de Martorell va aconseguir imposar el seu ritme pausat de partit. Això va fer que els del Principat patissin alguns alts i baixos al llarg de la primera part, però l’efectivitat ofensiva i les bones individualitats del conjunt tricolor van permetre anar al descans amb una avantatja de 3 gols, (12-15).

A la segona part, amb un bon parcial d’inici es va aconseguir pujar la distància al marcador fins a una màxima de +7, però el Martorell, que encara no havia dit l’última paraula al partit, va començar a pujar la duresa defensiva i començar amb un joc soterrani, que va fer sortir del partit i desestabilitzar el Serradells. Això va fer retallar la diferència al marcador per col·locar-se a dos gols a només 5 minuts del final del partit, amb tot per decidir. Els d’Andorra, però, amb un temps mort demanat des de la banqueta i amb un joc calmat van aconseguir mantenir la situació controlada fins al final del partit, (25-27). Els golejadors destacats del partit van ser Àlex Roig i Víctor Melida, on s’ha de destacar també el debut de Dani Jiménez a la posició del pivot.