FUTBOL

Una sots-21 sense efectivitat cau davant Illes Feroe al Nacional (0-1)

Un gol de Boerarson condemna a una bona selecció sots-21 que fa un bon partit on només ha faltat el gol

Un instant del partit entre Andorra i Illes de Fèroe / FAF

Un Andorra seria, però sense gol cau davant Illes de Fèroe en l’Estadi Nacional per 0-1. Els d’Eloy Casals han dominat en gran part del partit, però l’efectivitat visitant i els errors defensius han condemnat a un combinat sots-21 que tot i la derrota ha mostrat una bona imatge.

Una primera part molt disputada però amb poques ocasions. Marcada en un inici per un domini clar d’Andorra en els primers 20 minuts, els tricolors han circulat amb molt bon criteri la pilota de costat a costat, donant-li amplària a l’equip. Les primeres jugades de perill arribaven pel costat dret amb bones internades de l’extrem Nil Boutarfas i el davanter Gerard Solá. Amb els nois d’Eloy Casals fent un primer temps molt seriós, han començat a arribar els problemes i les ocasions per als nòrdics.

La primera, una falta en la frontal després d’un error defensiu, que la defensa andorrana repel·leix sense problemes, però l’avís estava fet. Una advertència que faria créixer al conjunt visitant, que en el minut 31 aprofita un mal rebuig del defensa Robinat i Baroarson amb un xut potent bat a De Castro, 0-1. A partir del gol, el duel ha canviat la dinàmica i el combinat nacional se li ha vist més desesperat i sense la calma de l’inici. Així i tot, Andorra ha intentat arribar al descans amb un major premi, però el físic i la solidesa defensiva rival l’han evitat.

Després del pas per vestuaris, Andorra ha buscat empatar el partit, però la defensa nòrdica ha estat una autèntica muralla, evitat qualsevol atac andorrà. No obstant això, els de Casals han continuat intentant-ho, i en el minut 73 ha tingut la més clara del partit per als locals. Una falta a tres quarts de camp, Iker Álvarez centra a l’àrea, però malgrat estar poblada de jugadors tricolors, cap aconsegueix rematar i la pilota surt fregant el pal esquerre.

El seleccionador ha mogut la banqueta i ha donat entrada a més jugadors d’atac. Amb tot la bona feina feta en camp, però sense cap resultat, en el minut 80, el davanter Nielsen ha tingut el segon per a Illes de Fèroe, però una gran parada de De Castro ha evitat el que hagués estat la sentència. Derrota dolorosa per la sots-21, que suma la seva segona i cau a la penúltima posició del grup G.