Uncategorized

Super Inter Escaldes (1-3)

L’Inter Escaldes no dona opció a l’Atlètic i s’emporta la seva quarta Supercopa consecutiva

L'Inter Club Escaldes alçant el títol de supercampió / FAF

Un primer temps va servir perquè l’Inter Club Escaldes deixès la final de la Supercopa d’Andorra sentenciada. El conjunt escaldenc es va posar al seu rival de parròquia, l’Atlètic Escaldes, en una final que només va tenir un dominador, especialment en el primer temps quan l’Atlètic va encaixar els tres gols dels d’Otger Canals.

L’inici de partit de l’Inter va ser tant aclaparador que abans del primer quart d’hora de joc Chete va anotar el primer gol. Només set minuts més tard, Feher va ampliar la diferència fins el 0-2. Una diana que deixava ja contra les cordes a l’Atlètic Escaldes que ha acabat encaixant la darrera punyalada just abans del descans amb el gol de De la Torre.

Amb el 0-3 a l’electrònic el títol estava ja més que sentenciat però en el segon temps l’Atlètic ha intentat reaccionar i ha tingut alguna acció de perill. Així i tot, el gol de l’honor ha arribat quan ja estava tot decidit, en el minut 88, amb un gol de Pau Yáñez que ja no ha servit per a res.

Es trenca l’empat

Amb aquesta victòria, l’Inter Club Escaldes trenca el seu empat el Sant Julià i es converteix en el primer equip en aconseguir el títol de la Supercopa d’Andorra quatre anys consecutius. Així i tot, el Santa Coloma es manté com l’equip amb més Supercopes, amb 7, seguit del Sant Julià amb 6. L’Inter ocupa ara la tercera plaça del podi.