L’Inter Club Escaldes no falla i també està a segona ronda (1-1)

Els escaldencs han vist com el Víkingur enviava el partit a la pròrroga en el minut 96, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc

Un moment del partit entre el Víkingur i l'Inter Club Escaldes /INTER

Partit travat. Avorrit. Amb poc control i poques ocasions. Allò que necessitava l’Inter Escaldes per avançar a la segona ronda de la Conference League. El conjunt d’Otger Canals han patit durant bona part d’un partit en el qual no s’ha trobat gens còmode sobre el terreny de joc de les Illes Fèroe.

El Víkingur ha sortit millor al partit, tot i que el primer a avisar ha estat l’Inter amb un parell d’accions mínimament clares en el primer temps. Tanmateix, en el minut vint, els escaldencs han tingut el primer ensurt gran en veure com el Víkingur ha marcat el primer del partit. Afortunadament, però, l’assistent ha aixecat la bandera per assenyalar un fora de joc que ha deixat la situació en una falsa alarma.

Fins al descans, cap dels dos equips ha generat ocasions clares de gol, el que ha deixat a l’Inter amb mitja feina feta i a 45 minuts de la següent ronda.

Després del pas pels vestidors, els escaldencs s’han començat a ubicar una millor sobre el camp. Al minut tres del segon temps, l’Inter ha demanat un penal per mans clares dins de l’àrea, però com ja va passar al Comunal, l’àrbitre no ha xiulat la pena màxima. No li ha fet falta, però, al conjunt andorrà per avançar-se que ho ha fet amb un cop de cap de Sascha que ha posat el 0-1 a l’electrònic i ha deixat a l’Inter amb peu i mig a la següent ronda.

Final d’infart

El Víkingur, però no havia dit encara la seva última paraula i ha posat una marxa més. Els homes de Canals han tornat a recular i a poc a poc els locals han anat generant ocasions més clares. A poc menys d’un quart d’hora pel final del partit ha arribat l’acció ximple del partit: unes mans innocents dins de l’àrea andorrana han permès al Víkingur tornar a entrar a l’eliminatòria gràcies al gol de penal (1-1).

En el tram final ha començat un atac i gol dels locals que l’Inter ha suportat amb patiment però amb eficàcia. En el temps de descompte, però, ha arribat el gol fatídic. En una acció aïllada un refús ha quedat mort a la frontal de l’àrea i el Víkingur ha enviat amb trenta segons el partit a la pròrroga.

Uns segons que també ha trigat l’assistent en tornar a aixecar la bandera i assenyalar un fora de joc que ha anul·lat el gol i ha deixat l’empat en el marcador que li ha servit a l’Inter Escaldes per estar a la següent ronda de la Conference League.