DIRECTE: Víkingur – Inter Club Escaldes | Conference League

ENTREM EN EL TEMPS DE DESCOMPTE<

Un moment del partit entre l'Inter Escaldes i el Víkingur
97′FINAAAAAAAAAL!!!! FINAAAAAL DEL PARTIT!!!!! L’INTER ÉS EQUIP DE SEGONA RONDA DE LA CONFERENCE LEAGUE!
96′L’ÀRBITRE ANUL·LA EL GOL!
Imatge 96’GOL DEL VÍKINGUR.
96′DEMANA PENAL EL VÍKINGUR PER MANS DINS L’ÀREA
94′DEMANA PENAL EL VÍKINGUR PER MANS DINS L’ÀREA
90′SIS MINUTS DE TEMPS AFEGIT
90′ENTREM EN EL TEMPS DE DESCOMPTE
Imatge 80′ENTRA: Chete; SURT: El Haddadi
Imatge 80′ENTRA: De la Torre; SURT: Marc Caballé
Imatge 76’Gol del Víkingur que torna a entra a l’eliminatòria.
75′PENAL FAVORABLE AL VÍKINGUR
Imatge 72′ENTRA: Jordi Roca; SURT: Jean-Luc
Imatge 70′ENTRA: Justinussen; SURT: Ellinsgaard
Imatge 68′Groga a Bárðarson.
Imatge 67′Groga a Ellingsgaard.
Imatge 67′ENTRA: Kallsberg; SURT: Johansen
Imatge 64’GOOOOOOOL! GOOOOOOL DE L’INTER! MARCA SASCHA DE CAP! (0-1)
63′Córner per a l’Inter! Pot ser bona!
Imatge 56′Groga a Johansen.
Imatge 56”ENTRA: Sascha Andre; SURT: Gerard Artigas
53′ LA QUE HA TINGUT EL VÍKINGUR… Una centrada a l’àrea que queda morta a la petita i després d’un embolic l’àrbitre xiule fora de joc.
48′ DEMANA PENAL L’INTER PER MANS DINS L’ÀREA! Una falta penjada i en una rematada de Hulk el defensor la toca amb el braç.
45′ COMENÇA LA SEGONA PART!
45′DESCANS A LES ILLES FÈROE! PRIMERA PART COMPLICADA DE L’INTER PERÒ QUE MANTÉ L’EMPAT AL MARCADOR!
42′Tancats els escaldencs a la seva àrea traient pilotes.
40′Bona ocasió de l’Inter! Un xut des de la frontal de Martínez que marxa fora!
25′Patint ara l’Inter que rep la pressió constant dels locals.
20′GOL ANUL·LAT AL VÍKINGUR PER FORA DE JOC
Imatge 20′Groga a Feher.
Imatge 18′Groga a Jonhardsson.
Imatge 17′Groga a Artigas per una dura a entrada…
10′UNA MÉS DE L’INTER! Han sortit bé els de Canals a les Illes Féroe. Pilota morta dins de l’àrea que no remata cap jugador andorrà…
5′LA PRIMERA DE L’INTER! Un xut des de la frontal d’El Haddadi que atura el porter del Víkingur.
0′COMENÇA EL PARTIT!
19.30ONZE DEL VÍKINGUR: Raynatrøõ, Brúnni, Gregersen, Svensson, Jonhardsson, Johansen, Ellingsgaard, Turi, Bçarõarson, Joensen, Vatnhamar.
19.30ONZE DE L’INTER: Adri, Gallego, Feher, Duro, De Nova, Kata, Martínez, Jean Luc Assoubre, Ander El Haddadi, Hulkm Caballé.
19.30A l’anada els escaldencs es van imposar per 2-1, un resultat curt tal com va anar el duel.
19.30Bona tarda i benvinguts al directe del partit de tornada de l’eliminatòria de la fase preliminar entre el Víkingur i l’Inter Club Escaldes.