Uncategorized

L’FC Encamp, eliminat de la UEFA Futsal Champions League

En l’últim partit de la fase preliminar, el Sideco FC Encamp tampoc ha pogut guanyar davant el Saltires i s’acomiada del somni europeu

El Sideco FC Encamp ha jugat el tercer i darrer partit de la fase preliminar de la UEFA Futsal Champions League, ja sense opcions de classificació per a la següent fase, l’equip d’Álex Carvalho es veia les cares amb un equip escocès, que tampoc havia conegut la victòria en el que va de fase. Així doncs, els encampadans tenien l’oportunitat de sumar els tres punts i no acabar en l’última posició del grup.

Un mal inici però, ha tornat a condemnar els andorrans. Als cinc minuts de partit el Saltires, després d’una jugada combinativa, ha aconseguit el primer gol, obra de McLaren. L’FC Encamp s’ha anat apropant a la porteria defensada pels escocessos, provant-ho de totes les maneres amb més de 15 xuts en la primera part però sense el premi del gol. Abans d’arribar al descans, una errada dels andorrans en la sortida de pilota l’ha aprofitat molt bé Aloulou i ha penalitzat l’Encamp amb el segon gol dels escocesos.

La segona part ha estat un reflexe de la primera, els dos conjunts tenint ocasions i oportunitats, però amb un encert molt baix. Per part del Sideco FC Encamp, el porter, Rubio, ha tornat a ser molt important no permetent que l’avantatge del Saltires fos més àmpli, evitant-ho amb aturades de molt de mèrit.

Fins al minut 10, el partit estava sent molt parell, però un gol al contraatac quan el conjunt del Principat estava bolcat a l’atac, obra un altre cop de McLaren, ha deixat en estocada el conjunt andorrà, que en el temps restant n’ha encaixat fins a 3 més, deixant un resultat final, injust i molt contundent de 6-0.

Així doncs, el Sideco FC Encamp es despedeix de la fase preliminar de la Champions League de futbol sala amb tres derrotes i una sensació agredolça, on han competit gran part dels partits que han disputat i que se’ls han escapat per detalls.