FC ANDORRA

L’FC Andorra guanya l’Hospitalet i jugarà la final de la Copa Catalunya (1-0)

L’FC Andorra derrota a l’Hospitalet en un partit on han tingut protagonisme els menys habituals

Iván Gil durant les semifinals de Copa Catalunya / FCA
Iván Gil a l'acció del gol / FCA

Un golàs d’Iván Gil dona la classificació a l’FC Andorra davant d’un molt bon i combatiu CE l’Hospitalet que ha posat les coses molt difícils durant els 90 minuts a un conjunt tricolor que ha anat de més a menys, però que amb poca cosa li ha servit per obtenir el bitllet per la final d’un trofeu que ja va guanyar la temporada anterior.

Un bon inici de partit amb sobretot, un moviment de pilota molt ràpid i efectiu han fet que l’FC Andorra controlés molt bé la primera hora de joc, sumant-li a més a aquest joc una defensa contundent i ràpida a l’esquena que contrarestava els atacs del conjunt local amb una magnífica actuació de Bomba, que ha sigut el millor del partit.

Passaven els minuts i la sensació de control de l’FC Andorra al partit, cada cop era major. Tot i això, el conjunt tricolor no arribava a crear ocasions de perill a la porteria d’Adri Aliaga que estava molt còmode i sense gaire participació. Per contra, el que cada cop apareixia més en partit era Oier Olazábal, l’avui porter titular del conjunt del Principat, que al final i l’inici de la primera part ha estat clau per evitar la derrota dels visitants, però que no ha acabat d’estar segur i se li ha notat la falta de partits a les cames.

Álex Calvo i Álvaro Martín feien moltes passes endavant i començaven a guiar l’equip cap a la victòria, i l’embranzida final a través dels canvis de l’equip ha sigut letal. Iván Gil, que entrava precisament per Martín, ha donat el gol de la victòria amb un golàs que ha entrat per l’escaire i que res ha pogut fer el porter del CE l’Hospitalet per evitar-ho.

Als últims minuts i un cop amb l’avantatge al marcador, el conjunt d’Andorra ha sabut mantenir el resultat i dormir un partit que estava controlat, però que els locals buscaven empatar amb un Sehou Sarr molt inspirat. D’aquesta manera, i sense més ensurts, s’arribava al final del partit amb el resultat de 0-1, i amb la classificació a la final d’un torneig que l’equip buscarà revalidar.

Bomba esclata a Hospitalet

El jugador del filial tricolor que avui debutava en partit oficial amb el primer equip, ha estat el millor del partit i de llarg, el millor de la línia defensiva de l’FC Andorra. Fort i contundent en els duels individuals i sumat a això, un joc amb els peus i una sortida de pilota brillant, han fet destacar un jugador que avui s’ha fet un nom i que, sense dubte, ha esclatat com a jugador del futbol professional.

El central, avui ha enviat un clar missatge a Eder Sarabia que pot ser un jugador de profit pel primer equip de l’Andorra o, si més no, un jugador de garanties per si fos necessari en qualsevol moment de la temporada.