FC ANDORRA

L’1×1 de el CE l’Hospitalet 0-1 FC Andorra

L’anàlisi dels jugadors de l’FC Andorra en la victòria per (0-1) davant de l’Hospitalet a la Feixa Llarga

L’equip ha aconseguit una victòria molt important i el pas a la final de la Copa de Catalunya. En un partit on ha dominat pràcticament els noranta minuts, als de Sarabia només li ha faltat el que més li està costant aquesta temporada, el gol. Però amb paciència l’equip ha trobat el premi i un sac de confiança per a continuar creient i confiant en un model, estil i idea de joc.

Oier- Dubitatiu: Primer partit del basc que ha entrat amb molts dubtes en les primeres accions. Ha acusat la falta de ritme, el porter ha anat agafant sensacions i de mica en mica ha crescut en el partit. Tampoc ha tingut molt treball. La nota positiva és que ha jugat els seus primers 90 minuts. Esperem més d’Oier!

Leal- Segur: El lateral s’està adaptant molt bé a l’equip i ho ha demostrat de mica en mica. No va jugar en lliga, però avui ha sumat molts bons minuts, ha estat encertat en la passada i molt sòlid en defensa.

Arroyo- Erràtic: La veritat que el colombià no està passant pel seu millor moment. Ha perdut la confiança i es nota al camp, té moltes errades en la sortida de pilota i preocupa. És necessari una reflexió individual perquè agafi la seva millor versió.

Bomba- Primer Equip: Bon debut del més jove de l’equip. Contundents en les accions defensives, segur amb la pilota als peus, no ha perdut pilota i es nota que té galons. Té moltes coses bones, se l’ha vist sense pressió i això és molt bo. Ens espera un jugador de futur! L’hem de cuidar perquè aspira molt alt!

Marsà- Millorable: El central està patint molt en la posició de lateral i avui ha tornat a viure episodis durant el partit de desconnexió i de no saber on estar. Li falta un punt de millora que creiem que pot arribar. Li falta agafar més confiança!

Jandro- Intermitent: Certament, avui ha anat de més a menys, amb un mig del camp més poblat, ha agafat més pilota, però no ha aconseguit trencar moltes línies. A mesura que ha anat passant el temps, li ha costat més aparèixer, es nota que no està còmode encara al camp.

Shabani- Actiu: L’extrem suec avui si ha estat el Shabani que necessita l’Andorra. Ha aparegut per dins i per fora, li ha donat amplada a l’equip i ha estat elèctric. Ho ha intentat en més d’un cop de cara a porteria i se’l veu amb ganes de demostrar. Malgrat això, encara li manca continuïtat i té marge de millora.

Álvaro Martín- Titular. Després de fer bons minuts en els últims partits, avui ha tingut el premi de la titularitat. Ha anat de menys a més, i de mica en mica en posicions més centrades ha fet un pas endavant en la creació de les jugades. L’equip no està aconseguint generar molt i els de la zona del mig del camp són la clau sobretot en l’última passada.

Álex Calvo- En la línia: Continua a bon ritme el cordovès, que ha estat molt actiu en moltes accions ofensives i oferint-se el primer per combinar. L’extrem ha estat participatiu i amb encert en les seves decisions. Sembla que després del gran partit davant l’Alcorcón, ha sortit més madur i amb confiança. Compte perquè gaudirem molt amb ell!

Pablo Moreno- ‘10’ clàssic: Com un constructor de joc i com la figura més important. Avui com a interior, ha vingut a rebre per dins i ha estat determinant, oferint-se en cada instant i amb intel·ligència. Amb Moreno ha vingut la superioritat en moltes accions. Les accions d’atac passaven per les seves botes, ha de demostrar que pot competir per entrar en l’onze.

Manu NietoDesconectat: Ja fa dies que se’l veu fora del seu rendiment habitual. Des de Cartagena que Nieto ha anat baixant el seu rendiment. Avui no ha tingut el dia un altre cop on tampoc li han arribat massa pilotes. Necessitem la seva millor versió!

Xiao Khe- Enèrgic: Debut també pel jove xinès, que ha generat situacions d’atac i ha entrat amb molta energia. Crec que encara està verd en algunes situacions defensives i en l’hora de decidir, però aquests minuts serveixen per veure el que pot aportar a la llarga.

Iván Gil- Golejador : Ha entrat per fer el gol i ha entrat amb màgia. La veritat que el 10 de l’Andorra està sent un dels millors de la temporada i avui ha estat diferencial. Bon paper d’Iván Gil que dona un missatge en clau de titularitat.

Pástor- Contundent: L’altre dia va ser dels millors, defensivament parlant, i avui malgrat tenir pocs minuts ha estat molt correcte en totes les accions de duels dividits.

Molina i Diego González- No han tingut massa minuts per demostrar, però han ajudat a emportar-se la victòria.