Trail i Curses de muntanya

L’equip Dynafit el gran vencedor de la Dynafit Andorra Trail

La Palomera va ser l’escenari de la victòria d’un equip Dyanfit imparable

El podi final de la Dynafit Andorra Trail / Lluís Martí / VSL Sports

Des de divendres passat s’ha disputat una nova edició de la Dynafit Andorra Trail, que va acabar ahir diumenge, on ha deixat molta competitivitat i un equip com a a clar guanyador. El duo Eugeni Gil i Ricardo Cherta, la parella masculina del Dyanfit, que ja va guanyar els cinc quilòmetres a Engordany, han tornat a aconseguir el triomf amb un temps de 1h51: 49. Pel que fa al femení, s’han imposat els 17 quilòmetres, Sònia Martin i Núria Domínguez, amb un temps acumulat de 2h35: 02.

Ja en categoria mixta, la parella conformada per Maria Miró i Marc Alonso han sumat el ple de victòries amb un temps de 2h12: 04. Certament, enguany la prova ha estat un èxit, al voltant de 180 participants han posat la seva energia al Collet de la Palomera. Gerard Riart, cap de l’organització, va manifestar la seva satisfacció al final de la prova. “Els participants ens han fet arribar que tant marcatge, com recorregut i el servei dels voluntaris són immillorables, cosa que ens omple d’orgull”.

El CEO de VSL Sports va afegir que “gràcies als nostres patrocinadors, Dynafit, Andorra Turisme, el Comú d’Escaldes-Engordany i de Ford i també a tots els nostres col·laboradors que fan que aquesta prova sigui tot un èxit”.