L’Enfaf femení perd davant el Sant Cugat, en un partit amb molta polèmica (2-1)

Un duel intens i molt travat va condemnar a les tricolors a sumar la seva tercera derrota de la temporada

Les jugadores de l'Enfaf celebrant un dels gols / ENFAF
Les jugadores de l'Enfaf en una imatge d'arxiu / ENFAF

El conjunt femení de l’Enfaf visitava el camp difícil del Sant Cugat B de la Primera Catalana. El duel va ser molt disputat i va estar marcat per la quantitat de targetes que va ensenyar el col·legiat del partit, que va marcar un nivell d’exigència molt alt.

Les catalanes es van avançar en l’inici de la segona part i van complicar les coses a les noies de Carlos Sánchez. Ja en els instants finals, les locals van arrodonir el resultat al 2-0 i Tizón va retallar distàncies en el minut 88. Tot i el gol de les andorranes, no van poder arribar a l’empat. Les andorranes sumen la seva tercera derrota de la temporada i cauen a la tercera posició