L’FC Santa Coloma trenca la imbatibilitat de la UE Santa Coloma i ajusta la lliga

Jornada vuit molt disputada i en la que es consuma la primera ensopegada del líder que veu retallada la seva distància

Celebració dels jugadors de l'FC Santa Coloma d'un dels gols del derbi / FAF

La jornada 8 de la Lliga Multisegur ens ha deixat un derbi molt disputat en la que els de Cheryshev es van endur el premi i trenquen la immaculada ratxa dels grocs i negres. Per la seva banda, l’Inter d’Escaldes va aprofitar la derrota del líder, per col·locar-se a només tres punts de distància en golejar al cuer, Atlètic Amèrica. Tanmateix, Penya Encaranda, Ordino i Atlètic Escaldes van guanyar els seus duels, amb la mirada posada a la zona capdavantera de la classificació.

CE Carroi 0-2 Penya Encarnada

El duel inaugural d’aquesta vuitena jornada, se’l va emportar el Penya Encarnada. Després de no sumar els seus dos últims partits, es tornen a retrobar amb la victòria davant un Carroi amb una línia molt negativa. Els gols de Vaamonde a la primera part i Monje a la segona, van decidir un enfrontament en el qual el Penya Encarnada va ser molt superior. Amb aquest resultat, el Carroi es queda a tan sols un punt de la zona de perill i els encarnats, en quarta posició a 4 punts del lideratge.

Inter Club d’Escaldes 6-0 Atlètic Amèrica

Qui va poder aprofitar la derrota del líder, van ser els d’Otger Canals, que van jugar abans i van complir. Una nova golejada per dinamitzar la lliga, un resultat voluminós per als escaldencs que no van donar opcions al cuer de la competició. I és que estan en la seva millor forma, i tot s’ha posat de cara quan l’Amèrica ha vist com Facundi Bustos cometia un penal que el condemnaria a l’expulsió.

A partir d’aquí, els escaldencs van ser un vendaval, i en la primera meitat van marxar amb un 5-0. L’aparició clau amb un doblet d’Aragañaraz i un hat-trick de Domi Berlanga van liquidar les opcions del rival. Es va apuntar també a la festa de gols, De la Torre, que va culminar així una nova victòria per a l’Inter que s’enfila a la segona posició a tan sols dos punts del líder.

FC Ordino 1-0 FC Pas de la Casa

Tercera victòria consecutiva de l’FC Ordino que deixa al Pas de la Casa encara en coma. Els de Rueda van disputar un duel molt igualat, en el qual es va haver d’arribar als instants finals per trencar la igualtat en el marcador. Un autèntic golàs de Montserrat al minut 85, va deixar als encampadans en l’estocada i sumar la seva tercera derrota consecutiva.

Els ordinencs amb aquests tres punts, es mantenen en la cinquena posició amb 13 punts a sis de posicions europees. Per la seva banda el Pas de la Casa, continua en zona de salvació però a quatre punts de la mitja taula.

UE Santa Coloma 1-2 FC Santa Coloma

Fins a vuit jornades han trigat els grocs i negres en perdre els primers punts de la temporada. El derbi colomenc més esperat dels últims anys no va decebre i es va viure un partit dels grans de la lliga, amb intensitat i bon joc. Un duel que es va decantar a favor dels de Cherysehv, que des que han recuperat la seva millor versió continuen amb la seva bona línia.

El partit va començar molt bé per a l’FC, que va encetar el marcador amb un golàs a la frontal d’Hamza, en el minut 22. L’intercanvi de cops era vibrant, però ja en la segona part, Virgili feia el 0-2 en una boa jugada entre línies que l’egarenc va superar sense problemes a Navarro. Ja vora el final, en el minut 81, Ezequiel retallava distàncies, però no seria suficient per poder rascar almenys un punt. Un resultat que deixa la UE Santa Coloma encara líder, però que veu retallada la seva diferència a dos punts del segon, l’Inter i a tres del tercer, posició que ocupa el mateix FC Santa Coloma.

Atlètic Club Escaldes 3-1 CF Esperança d’Andorra

Qui continua sumant punts i retorna a la seva millor cara va ser l’Atlètic Club d’Escaldes. Els actuals campions van haver de remar davant un Esperança molt competitiu. Els de Richard, es van avançar gràcies a un bon gol de Luís Blanco, al minut 24. L’alegria duraria poc, ja que dos minuts després, Pau Yáñez feia la igualada.

Ja en el segon temps, els gols de Sgro i López van certificar una nova victòria per als escaldencs que continuen sisens, però més a prop dels rivals de dalt. Mentre que l’Esperança se situa en la zona de promoció, amb tres punts a 1 punt de la salvació i també del descens directe.