BÀSQUET

La sots-16 es queda a les portes de la final i competirà pel bronze

Un parcial de 17-0 per Azerbaitjan al segon quart, deixa Andorra sense final a l’Europeu C

Un instant del partit entre Andorra i Azerbaitjan / FIBA

I no es podrà repetir la història. La selecció U16 masculina no podrà revalidar el títol aconseguit l’any passat, després de caure ahir en les semifinals de l’Europeu C davant Azerbaidjan per 87-64. Així doncs, Andorra haurà de lluitar per la medalla de bronze avui (17:30 h) davant l’amfitriona Kosovo.

El combinat andorrà va entrar valent al partit i amb bon ritme acabava el primer quart a tan sols dos punts del conjunt azerbaidjanès, 21-19. El punt d’inflexió va arribar al segon quart quan Andorra estava en el seu millor moment i empatava el marcador 29-29, va arribar un parcial imperial de 17 a 0 per part d’Azerbaidjan. La selecció de l’est d’Europa es col·locava al capdavant del partit amb un 46-31 dolorós pels andorrans abans de marxar al descans.

Després del pas per vestidors, els nois d’Adrià Besolí no van tenir cap oportunitat de capgirar el marcador i es van veure ultrapassats per un Arda Cevahir que va ser el més destacat del partit amb 22 punts, 11 rebots i 30 de valoració i jugadors com Derin Berkoz i Huseyn Gaflanov, amb una bona quota de punts . Per part d’Andorra els jugadors més destacat va ser Ignasi Armengol amb 21 punts i 8 rebots, però que no va servir per emportar-se la victòria.