FC ANDORRA

La pitjor versió de l’FC Andorra, cau a Anduva (4-3)

Partit per l’oblit per part del conjunt tricolor que suma la seva tercera derrota consecutiva a la Lliga Hypermotion

Un instant del partit entre el Mirandés i l'Andorra / FCA

Derrota del conjunt tricolor a Miranda d’Ebro, en un partit molt fluix i per passar pàgina dels d’Eder Sarabia. L’Andorra no pot trencar la mala dinàmica de resultats negatius i suma la seva tercera desfeta aquesta temporada. En una primera part sense moltes explicacions possibles sobre el joc de l’equip, el Mirandés ha aprofitat per avançar-se en dues ocasions, que ha deixat tocat als tricolors. I després de fer una segona part correcta i empatar in extremis, en l’últim minut els locals han liquidat un duel trepidant.

En els primers quaranta-cinc minuts, el joc de l’FC Andorra no ha carburat, prácticament ha estat un primer temps per oblidar. El Mirandés ha desesperat als de Sarabia, la seva pressió home per home ha desconcertat a l’Andorra que no trobava el jugador lliure i no aconseguia sortir amb claredat des de darrere. I en els millors moments de l’equip local ha arribat el primer gol, una errada defensiva en un contraatac, en una falta de vigilància ha portat a Gabri a posar l’1-0. Després de la pausa d’hidratació, s’ha esperat una reacció visitant, però el Mirandès continuava insistint en la pressió i en un rebot, amb l’ajuda d’Arroyo, Carlos Martín ha fet el segon.

Després d’una primera part on les coses no han sortit per l’equip tricolor i on el mig camp ha estat desaparegut, la segona ha començat millor per als interessos andorrans. Els errors s’han començat a reduir, amb la bona entesa de jugadors com Jandro que ja es trobava amb situacions de llibertat i ha començat a llegir millor el partit.

Sarabia ha mogut la banqueta, i ha optat per afegir un home de referència com Aurelien, que semblava que és el que necessitava l’equip. També homes com Álex Calvo i Iván Gil que han donat més dinamisme a l’equip. I quan ningú ho esperava, un xut de fora de l’àrea del central Alende ha donat esperances al conjunt del Principat. El defensa que havia entrat per Arroyo, no s’ho ha pensat i des de gairebé 25 metres ha retallat distàncies.

L’Andorra hi creia en la remuntada, però en una altra acció de poca concentració i contundència de Marsà, aquest s’adorm, Godoy li treu la pilota i supera a un Ratti, que estava fora de la porteria. Cares d’incredulitat i desesperació entre els jugadors visitants, davant el gol local.

Ja en els instants finals, s’ha viscut un partit de bojos, l’aparició màgica d’Iván Gil, que en una magnífica jugada ha fet el 3-2, però poc després en el minut 93, el lateral Pampín ha posat l’empat en el marcador. L’FC Andorra havia fet el més difícil i aconseguia capgirar el marcador tan desfavorable. Malgrat això, en la darrera acció de partit, en una altra jugada de davallada defensiva, el Mirandés ha fet el 4-3 final.

Mal partit de l’Andorra, que marxa amb molts deures per fer aquesta setmana per tal de trencar aquesta línia dolenta de resultats. Temps per reflexionar, de cara al partit de dilluns de la següent setmana, en el duel davant l’Oviedo a l’Estadi Nacional a les 21h.