90+4′Final del partit al Plantío, Burgos 0-0 FC Andorra.
90′Anirem fins el 94.
Imatge 88′Últims canvis a l’FC Andorra. ENTREN: Arroyo i Migue ; SURTEN: Iker Benito i Petxa.
85′Curro foraaaaaaaaaaaaa!! Quin xut del jugador local… No arriben els gols, però els locals, de moment millor sobre el verd.
Imatge 79′Canvi pel Burgos, ENTRA: Edu Espiau ; SURT: Fer Niño.
75′Curro foraaaaaaaaaaaaa!! Quin xut del jugador local… No arriben els gols, però els locals, de moment millor sobre el verd.
Imatge 71′Canvis a tots dos equips. Pel Burgos, ENTREN: Atienza i Ander Martín ; SURTEN: Álex i Elgezabal. A l’FC Andorra. ENTREN: Calvo i Álvaro Martín; SURTEN: Lobete i Samper.
70′Samper foraaaaaaaaaaaaaaa!!! Per poc no fa el primer l’Andorra.
Imatge 69′Groga per Elgezabal. La primera del partit.
Imatge 64′Primer canvi a l’FC Andorra. ENTRA: Manu Nieto; SURT: Scheidler.
62′Tornava a tenir una ocasió claríssima el Burgos. Per poc no ha rebut Fer Niño per fer el primer.
Imatge 60′Primers canvis del partit. Per part local, ENTREN: Appin i Bermejo; SURTEN: Ojeda i Mumo.
57′Gol anul·lat al Burgos per fora de joc. S’havia avançat l’equip local.
51′El primer xut de l’FC Andorra en aquesta segona part arriba de les botes d’Iván Gil. Ha marxat molt desviat.
48′La primera de la segona meitat, l’ha tingut l’equip local.
46′Comença la segona meitat a Burgos, sense canvis a cap dels dos equips. Burgos 0-0 FC Andorra.
45′Mitja part al Plantío. Burgos 0-0 FC Andorra.
40′El que acaba de fallar Dani Ojeda a porteria buida… S’ha salvat l’FC Andorra…
39′Currooo foraaaaaa!!!!.
35′Ataca ara l’FC Andorra amb més insistència, Ho ha provat Pampín i després Scheidler. Millora a poc a poc l’equip tricolor.
28′La rematada de Curro, foraaaaaaaaaaa!! La més clara pels locals.
25′Doble ocasió pels locals. Fer Niño en primera instància i després Matos. La defensa l’ha tret bé.
21′La primera de l’FC Andorra. Bona jugada ofensiva que Petxa no ha pogut aprofitar, llàstima!!! Lobete havia activat a Petxa en segona línia i gairebé l’Andorra fa el primer.
14′La segona pels local! Ha rematat Ojeda una centrada i per poc no ha fet el primer. Ja van dos.
07′Errada de Dani Martín que gairebé aprofita el Burgos per fer el primer amb un xut des del mig del camp
05′El Burgos apreta molt amunnt i l’FC Andorra amb molts dubtes en sortida de pilota.
01′Comença el partit al Plantío! Som-hi Andorra.
16.12Surten els 22 protagonistes a la gespa del Plantío, tot llest per començar el partit a Burgos.
16.05Acaba l’escalfament de tots dos equips. Burgos i FC Andorra a rebre les últimes instruccions dels respectius entrenadors.
15.35Escalfen tots dos equips sobre el Plantío.
15.22Caro, Borja, Aitor, Grego, José Matos, Sancris, Elgezbal, Mumo, Ojeda, Curro Sánchez i Fer Niño.
15.20L’FC Andorra sortirà avui amb Dani Martín, Petxa, Vilanova, Diego, Pampín, Molina, Samper, Iván Gil, Iker Benito, Lobete i Scheidler.
15.15Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre el Burgos i l’FC Andorra, que es disputarà a les 16.15h al Plantío.