BÀSQUET

Felipe dos Anjos: “Ens estanquem molt en atac”

El jugador del Morabanc ha valorat la derrota del conjunt davant del CB Breogán (63-69)

Felipe Dos Anjos en el partit davant del CB Breogán J2
Felipe Dos Anjos en el partit davant del CB Breogán J2 / ACB Media Center

Tres bons primers quarts feien veure que l’equip havia reaccionat a la derrota a Bilbao, i, amb un gran joc defensiu i paciència en atac, els locals han arribat a dominar de fins a 11 punts, a l’últim quart, però, tota la feina prèvia ha quedat en res i d’igual manera que la setmana passada a Miribilla, l’equip no ha trobat solucions en atac i el Breogán s’ha col·locat per davant al marcador quan faltaven 5 minuts, amb un parcial final de (6-20).

Felipe dos Anjos, pivot brasiler del conjunt tricolor, fins ara està sent un home important per a Lezkano i prova d’això és que, en el partit d’avui ha marxat amb un +12 de valoració, anotant 6 punts, capturant 5 rebots i fent 3 taps. El brasiler, trist amb la derrota, ha valorat positivament la millora de l’equip, però ha estat crític amb el joc ofensiu de l’equip, “hem d’ajustar-nos en atac, molts cops no acabem les jugades i trenquem el ritme”, el pivot, a banda, ha volgut destacar les pèrdues de pilota que han fet que l’equip no fos tan competitiu. Dos Anjos també s’ha referit de forma contundent al desencert de l’últim quart “6 punts en un quart és un número molt baix i molt negatiu, hem vist que tenim moments on perdem el ritme i ens estanquem”.

Pel que fa a l’equip, després de la derrota davant del CD Río Breogán de Lugo per 63-69, el conjunt d’Andorra haurà de refer-se ràpidament, ja que el diumenge tindrà un altre duel molt important davant d’un rival directe com és el Zunder Palencia, i així ho ha fet saber el jugador tricolor, “hem d’anar a totes, diumenge tenim un duel directe. Demà entrenarem, ajustarem coses tant en atac com en defensa i hem d’anar amb el ganivet entre les dents per intentar sumar la victòria”.