BÀSQUET

El Morabanc col·lapsa al quart període i cau davant el Breogán (63-69)

Els tricolors han encaixat un parcial de 0-17 a l’inici del darrer període

Un moment del partit entre el Morabanc Andorra i el Río Breogán / BCA

Onze punts de diferència ha deixat escapar el Morabanc Andorra davant el Río Breogán en el partit que disputat a la Bombonera. Si els tricolors van competir tres dos períodes a Bilbao avui ho han fet durant tres, però encara no és suficient per guanyar un partit a l’ACB.

Els tricolors han estat molt més intensos avui a la Bombonera recolzats per un pavelló que ha cregut fins al darrer minut de partit, quan ja la diferència de sis punts en el tram final ha estat insalvable. De nou, un col·lapse en atac –avui a l’inici del quart període– ha marcat un partit que al descans ha marxat amb el marcador de 40-36. De fet, els tricolors han acabat el segon període amb bones sensacions després d’una reacció final que ha permès obrir aquest coixí de quatre punts a la mitja part.

A la represa, el Morabanc ha mantingut la intensitat i ha tancat un període de 17-13 que ha obert la diferència d’onze punts que semblava encarrilar el partit i sumar una victòria molt valuosa després de l’inici de temporada d’equips com el Bàsquet Girona (2-0). Tanmateix, un parcial d’inici 0-17 ha donat tota la vida del món a un Breogán que s’ho ha tornat a creure i que, quan ho ha tingut ja no ho ha deixat escapar. Així, en els darrers 10 minuts el Morabanc només ha anotat 6 punts, pels 20 dels visitants.

Starks, assenyalat

Un dels homes que ha quedat més marcat en el partit ha estat Markel Starks que tot i els pràcticament 17 minuts en els quals ha jugat i els 7 punts que ha anotat, ha acabat jugant-se accions en moments claus amb presses de decisions més que qüestionables.

Maric ha acabat sent l’MVP del conjunt local amb 14 punts, 6 rebots i 16 crèdits de valoració.