AE TV

FC Andorra – Racing de Ferrol en directe: resultat, resum i gols del partit de la jornada 42 de Laliga Hypermotion

Segueix el minut a minut en directe de l’últim duel del conjunt tricolor a la Segona Divisió

Imatge96′Final del partit a l’Estadi Nacional! Acaba la lliga Hypermotion pel conjunt tricolor amb una victòria davant del Ferrol
Imatge93′El que acaba de fallar Álvaro Martin…!
Imatge90′Últims sis minuts de l’Andorra a la Lligia Hypermotion
Imatge89′EL VAR DIU QUE NO HI HA PENAL!! L’ÀRBITRE HO CONSULTA AL MONITOR I DIU QUE NO HI HA RES
Imatge88′PENAL PER L’ANDORRA SOBRE ALMPANIS!
Imatge86′Últim canvi a les files de l’Andorra. Marxa Lobete i entra en el seu lloc Samper.
Imatge81′GOOOOOOOOOOOOOOL!! GOL DE L’FC ANDORRA!! Marca Scheidlerrrrr!!!!!
Imatge80′Marxa Iván Gil, entra Álvaro Martin
Imatge77′PINCHI FORAAA!!! La més clara del partit pels visitants
Imatge71′Grogues per Pastor i Diego González en la mateixa acció defensiva
Imatge66′Groga per Pinchi, la primera dels visitants
Imatge63′Marxen Nacho, Merino i Señé, entren Iker, Àlvaro i Héber per part visitant
Imatge60′Triple canvi al conjunt local. Entren Almpanis, Marsà i Scheidler. Marxen Vilà, Karrika i Bover
Imatge56′Segona groga del partit per l’Andorra, la veu Iván Gil
Imatge54′Surt a escalfar també José Marsà
Imatge51′Groga per Martí Vilà, la primera del partit
Imatge48′Surten a escalfar-se Iker Benito i Almpanis
Imatge48′1.120 persones per veure l’últim partit de la temporada de l’equip a la Lliga Hypermotion
Imatge46′Comença la segona part a l’Estadi Nacional d’Andorra
Imatge45′MITJA PART AL NACIONAL! PARTIT SENSE MASSA HISTÒRIA PEL MOMENT
Imatge44′JANDRO FORAAAAA!!! LLÀSTIMA! HA MARXAT LA PILOTA PER POC!!
Imatge39′Bona acció de l’Andorra. Ha estat ràpid Joan Garcia al tall. No ha pogut arribar la pilota a Iván Gil!
Imatge36′De nou, bona recuperació defensiva de Pastor, que està sent el millor del partit per l’FC Andorra en aquesta primera meitat
Imatge32′Karrika foraa!!! Bona ocasió de l’Andorra!
Imatge28′S’intenta apropar l’FC Andorra en aquests últims minuts, millora l’equip
Imatge24′PASTOR FORAAAAA!!! Ha rematat per sobre la porteria de Cantero
Imatge20′Córner pel Ferrol. Error de l’Andorra al mig del camp i tot i ser una acció clara, els visitants no ho han pogut aprofitar
Imatge17′El Ferrol replegat intenta accions ofensives a través de contracops, l’Andorra de moment però, no ho permet
Imatge15′Primera aturada de mèrit de Nico Ratti en el partit d’avui
Imatge13′Ritme molt lent de partit. Controlant el joc l’Andorra però sense massa intenció ofensiva pel moment
Imatge10′La primera per l’Andorra en aquest inici de partit. Aturada de Cantero a un xut llunyà de Molina
Imatge08′Inici amb molta tranquilitat a l’Estadi Nacional, cap equip es juga massa cosa al dia d’avui
Imatge05′PASTOOOR SALVA EL PRIMER DEL FERROL!! PROVIDENCIAL PER CORREGIR L’ERROR DE MARTÍ VILÀ
Imatge03′Possible penal pel Racing de Ferrol, el VAR diu que no hi ha res
Imatge01′COMENÇA EL PARTIT AL NACIONAL!
ImatgePoca gent a l’Estadi Nacional a pocs minuts perquè comenci el partit
ImatgeMarc Romero: “El club és conscient que jugar en gespa artificial és molt difícil”
ImatgePol Dirvanauskas: “Hem de renovar la plantilla, però crec que s’ha de mantenir una línia continuista i sobretot que Ferran Costa pugui fer el seu equip”
ImatgeEl partit, s’havia de disputar inicialment a les 18:30h en jornada unificada, finalment es jugarà a les 16:15h ja que Racing de Ferrol i Andorra no es juguen res.
ImatgeAvui l’FC Andorra juga l’últim partit de la temporada i a segona divisió, ja matemàticament descendit
ImatgeVictor Rodrigues: “Hem d’acabar de la millor manera possible”
ImatgeMarc Romero: “Hem de gaudir de l’última jornada i a l’estiu ja plorarem”
ImatgeAvui l’Andorra jugarà amb Ratti, Petxa, Pastor, Diego, Vilà, Jandro, Bover, Molina, Iván Gil, Lobete i Karrikaburu
ImatgeBon dia i benvinguts al minut a minut del partit entre l’FC Andorra i el Racing de Ferrol, corresponent a la jornada 42 de la Lliga Hypermotion