AE TV

FC Andorra-Albacete en directe: resultat, resum i gols del partit de la jornada 38 de Laliga Hypermotion

Segueix el minut a minut en directe del duel del conjunt de Ferran Costa clau per poder aconseguir la salvació

Imatge94′Final. Derrota molt dolorosa. 0-1.
Imatge90′Anirem fins al 94
Imatge88′SCHEIDLER FOOORAA!! LLÀSTIMA L’ACCIÓ…
Imatge85′Entren Almpanis i Pombo, surten Lobete i Molina
Imatge83′Gol del conjunt visitant. Gol de l’Albacete, 0-1.
Imatge78′Canvi a l’Albacete. Marxa Fidel i entra Juanma
Imatge72′Groga per Petxarroman després d’una enganxada amb Glauder que també l’ha vist
Imatge71′Doble canvi a l’Andorra. Entren Scheidler i Martí Vilà i marxen Pampín i Jandro
Imatge68′Pastor providencial arribant ràpid al tall
Imatge64′Groga per Alonso. La segona pels manxecs
Imatge62′FOOOORA! GAIREBÉ ARRIBA EL PRIMER DE L’ALBACETE…
Imatge59′Marxen Escriche i Olaetxea entren en el seu lloc Rai Marchan i Medina
Imatge55′RATTIIII!!!! ATURA RATTTIIII!!! ERA EL 0-1…
Imatge53′Ben plantat l’Andorra sobre el terreny de joc. No deixa que l’Albacete arribi amb facilitat i a més a més, l’equip ara, molt més vertical.
Imatge49′Ha iniciat la meitat molt més intens l’Andorra i amb més arribada. Ja n’ha tingut dues l’equip de Ferran Costa
Imatge46′Comença la segona part al Principat
Imatge45′Marxa Álvaro entra Isaac per part visitant. Únic canvi.
Imatge45′Acaba la primera part a l’Estadi Nacional, 0-0.
Imatge45′ATURA RATTIIII!!! SALVA EL PRIMER DE L’ALBACETE
Imatge43′EL VAR DIU QUE NO HI HA PENAL…
Imatge42′COMPTE! POSSIBLES MANS DINS DE L’ÀREA DE L’ALBACETE!
Imatge40′Groga per Olaetxea. La segona del partit, la primera pels visitants
Imatge38′Sembla que tots dos equips signen l’empat a la mitja part. Ningú no vol arriscar més del compte
Imatge36′Groga per Jandro Orellana, la primera del partit
Imatge30′Ràpid al creuament Diego González! Ha salvat el primer dels visitants
Imatge25′Molt tancat el conjunt manxec en defensa. Li costa fins al moment a l’Andorra arribar a porteria de Vaclik.
Imatge22′Doble ocasió per l’Andorra de nou! Karrika no arriba en primera instància i el segon remat d’Iván Gil l’ha tret la defensa
Imatge18′Molt estàtic l’Andorra en parcel·la ofensiva, han d’aparèixer els jugadors d’atac
Imatge15′Xut llunyà de Sergio Molina que marxa fregant el pal!!! Llàstima!!!
Imatge13′Partit molt controlat per l’Andorra en aquest inici de partit. 84% de posessió en aquests primers 13 minuts
Imatge09′FOOOORAAA!!! NO HA ARRIBAT MOLINA A LA PILOTA DESPRÉS D’UNA REMATADA DE KARRIKA
Imatge07′Falta contundent de Glauder que no ha vist la targeta groga, se la guarda l’àrbitre
Imatge05′L’Albacete ha sortit al contracop però la defensa ho ha pogut controlar
Imatge03′Primera arribada de l’Andorra, sense massa perill, surt Vaclik i atura!
Imatge01′COMENÇA AQUEST PARTIT! COMENÇA UNA FINAL PELS TRICOLORS
Imatge16:15Tot llest!
Imatge16:10Sona l’himne de l’Andorra! Surten els jugadors al Nacional
Imatge16:08Molta gent desplaçada des d’Albacete també per viure el partit en directe, tothom és conscient de la importància del partit d’avui
Imatge16:05Marc Romero: “El que ha de quedar clar és qui pren les decisions en una última instància en l’arbitratge”
Imatge16:05El partit es podrà veure per LaLiga TV Hypermotion 2
Imatge16:00Marc Romero: “Els arbitratges estan perjudicant l’Andorra de forma inconscient per la situació estranya del club”
Imatge15:50Bona entrada a l’Estadi Nacional, que en un bon dia i en un partit important, vol ajudar a l’equip
Imatge15:45Surten a escalfar els jugadors a la gespa de l’Estadi Nacional
Imatge15:40Marc Romero: “Pel bé de tothom, l’Andorra hauria de guanyar per no deixar-se anar en les últimes jornades”
Imatge15:38Torna Álex Calvo després de dues jornades lesionat
Imatge15:35Ferran Costa torna a repetir onze inicial per tercer partit consecutiu
Imatge15:30Victor Rodrigues: “A les esquenes dels centrals avui pot fer mal l’Andorra davant de l’Albacete”
Imatge15:26L’Albacete surt amb Vaclik, Álvaro, Kaiky, Glauder, Julio Alonso, Fidel, Olaetxea, Riki, Manu Fuster, Escriche i Quiles
Imatge15:25En cas de guanyar avui, l’Andorra acabaria la jornada a dos punts de la salvació a falta de quatre partits per jugar-se
Imatge15:20Victor Rodrigues: “Aquest Andorra de Ferran Costa treu molta ànima i hi ha moments en què és superior gràcies a l’energia i aquests detalls”
Imatge15:16Marc Romero: “Seria perfecte guanyar avui ja que la resta han perdut el seus partits”
Imatge15:15L’FC Andorra avui sortirà amb Ratti, Pampín, Pastor, Diego, Petxarroman, Jandro, Molina, Bover, Iván Gil, Lobete i Jon Karrikaburu
ImatgeEn breus instants comencem amb la prèvia del partit!
ImatgeBona tarda i benvinguts al minut a minut del duel entre l’FC Andorra i l’Albacete corresponent a la joranda 38 de la Lliga Hypermotion