ESPORT DE NEU

Esteve 37è als 10 km de Trondheim

Esteve es queda a prop dels punts a Noruega i tanca la Copa del Món amb sensacions regulars

Irineu Esteve a Trondheim / Modica Nordic

Irineu Esteve va tancar la Copa del Món de Trondheim, Noruega amb el 10 km interval start en clàssic on ha estat 37è. L’andorrà tenia per davant una cursa més ràpida i més curta que l’skiathlon, en el qual va competir dissabte i va estar a prop dels punts amb una 39a posició.

En el dia d’ahir, el tricolor va fer un crono de 26.15,9, a + 1.32,8 del guanyador, que ha estat el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, amb un temps de 24.43,1. Tot i això, Esteve no va estar lluny dels punts, ja que només ha estat a 12 segons del suec Johan Haeggstroem amb 26.08,0 que tancat la zona de punts. Esteve va explicar després de la prova que “a l’skiathlo del dissabte crec que arribàvem amb sensacions bastant bones al final, però amb clàssic van perdre bastants posicions just a la primera, segona i tercera volta i després ja va ser impossible recuperar”.

Per ara, el fondista andorrà, haurà d’esperar fins a la gran cita de la temporada i on es lluitarà el gran objectiu de l’any: el Tour de Ski. A partir del 30 de desembre fins al 7 de gener, es disputarà la competició en la qual Esteve té les esperances posades. La primera cita d’aquest Tour, serà a Toblach, Itàlia amb l’esprint el dia 30, els 10 quilòmetres d’interval start clàssic el 31 i els 25 quilòmetres de persecució en patinador pel dia 1 de gener. Amb una 39a i una 37a posició a Noruega, l’andorrà destaca que “el balanç no és molt positiu, les condicions sí que són bones, però mai estem rematant, així que esperem a les pròximes curses del Tour de Ski estar més endavant”.