SELECCIÓ

EN DIRECTE: Irlanda del Nord – Andorra | Partit amistós

Segueix el minut a minut de l’últim duel amistós dels tricolors aquesta temporada

L'11 d'Andorra davant Irlanda del Nord / FAF: Xavi Masobé
Imatge93′Final! Perd Andorra 2-0 davant Irlanda del nord! La selecció que ha defensat millor en la segona part acaba caient després d’un molt mal inici
Imatge91′Quart córner consecutiu per Irlanda del Nord que busca el tercer
Imatge90′Es jugaran tres minuts més a Múrcia
Imatge85′Doble canvi a Andorra. Entren: Xisco Pires i Jordi Rubio. Surten: Iker i Dacu.
Imatge82′SALVAAA ERIC VALES! El migcampista andorrà treu la pilota sobre la línia i evita un altre cop el tercer gol d’Irlanda del Nord
Imatge78′Groga per Marc Pujol, la tercera pel combinat nacional
Imatge76′Groga per Donelly.
Imatge74′QUINAAAA ATURADA D’IKER! Bradley entra dins de l’àrea i busca un xut fort i el porter tricolor salva amb els peus el tercer gol
Imatge72′Atura Iker! El porter tricolor està evitant una golejada dels britànics
Imatge65′Triple canvi a Andorra. Entren: Marc Pujol, Joao Pedro i Joel Guillén. Surten: Izan Fernández, Marc Rebés i Marcio Vieira
Imatge62′Andorra no aconsegueix sortir de darrere davant un conjunt britànic que ara juga a plaer
Imatge60′Canvis a Irlanda del Nord. Entren: Magennis, Taylor i Galbraith Surten: Smith, Reid i Marshall
Imatge58′Es llença providencial Christian Garcia per evitar el tercer gols dels irlandesos i enviar la pilota a córner
Imatge55′L’ha tornat a tenir Irlanda del Nord. Smyth dins de l’àrea ha marxat de dos defenses andorrans i el xut ha marxat desviat per poc de la porteria d’Iker.
Imatge53′Ho intenta Dacu, però el xut marxa massa desviat
Imatge52′Canvi a Andorra. Entra: Aaron Sànchez Surt: Cucu
Imatge49′Aturaaaa Iker! S’ha enverinat la centrada de Charles que anava dirigida a la porteria tricolor i el porter de la selecció ha evitat el tercer per als irlandesos
Imatge46′Per l’instant cap canvi en les dues seleccions
Imatge46′Arranca la segona part a l’Enrique Roca
Imatge45′Descans a Múrcia! Perd la selecció nacional per 2-0 davant una Irlanda del Nord molt vertical i que ha aprofitat les errades defensives dels tricolors per portar una avatatja considerable a la segona part.
Imatge44′Segona groga per Andorra, aquest cop per Marcio Vieira.
Imatge41′Groga per Marshall i primera per Irlanda del Nord
Imatge39′L’acaba de tenir Irlanda del Nord! Quina errada de Marshall que no ha aconseguit rematar en condicions amb la porteria buida
Imatge37′Andorra ho intenta amb desplaçaments en llarg, però els irlandesos estan molt ben posicionats
Imatge32′Ara el partit s’ha calmat una mica, el ritme ha baixat, però continua la tensió en algunes accions desmesurades
Imatge27′Primera groga del partit i per Andorra, la veu Marc Rebés. El migcampista rep la targeta després d’una entrada dura per darrere a Evans
Imatge22′Una altra errada defensiva d’Andorra que li condemna. La centrada de Reid passa per davant de tota la defensa que no ha reaccionat i Bradley no ha perdonat al segon pal.
Imatge22′Gol d’Irlanda del Nord. Un altre cop Bradley. El migcampista arriba tot sol al segon pal i amb un cop de cap marca el segon del partit i en el seu compte personal
Imatge20′Intenta reaccionar Andorra al primer gol dels locals, però sense cap idea encara en atac
Imatge16′Bradley s’anticipa a tota la defensa andorrana i només ha d’empènyer la pilota davant un Iker descol·locat.
Imatge15Gol d’Irlanda del Nord. Marca Bradley després d’una centrada precisa de Marshall que ha pillat a la defensa andorrana despistada.
Imatge14′Molt millor ara Irlanda del Nord, fent córrer de costat als jugadors tricolors i intentant trobar forats a la defensa d’Andorra.
Imatge9′Per l’instant la selecció és dominador de la possessió, però sense aconseguir trepitjar l’àrea contrària.
Imatge5′Intenta ara dominar la possessió Andorra, tenint una circulació més llarga.
Imatge2′Aturaaaa Iker! Primera jugada de perill dels birtànics després d’un córner que ha rematat Brown tot sol al segon pal i el porter andorrà ha hagut d’aturar en dos temps
Imatge0′Comença el partit! La pilota ja roda sobre la gespa de l’Enrique Roca
Imatge20.44hTot preparat perquè comenci el partit, últimes indicacions entre els jugadors del combinat nacional i això arrancarà en breus.
Imatge20.41hSona el Gran Carlemany a Múrcia
Imatge20.37hMolts aficionats britànics a les graderies de l’Estadi Enrique Roca de Múrcia, que té capacitat per a 31.197 espectadors.
Imatge20.29hLa selecció d’Irlanda del Nord sortirà amb: Peacock-Farrel, Spencer, Ballard, Brown, Smyth, Bradley, Charles, Evans, Lewis, Reid i Marshall
Imatge20.28hAndorra sortirà amb aquest onze: Iker, Cervós, Christian Garcia, Max Llovera, Moi San Nicolàs, Dacu, Marcio Vieira, Marc Rebés, Eric Vales, Izan i Cucu.
Imatge20.20hBona tarda i benvinguts al partit entre Irlanda del Nord i Andorra, l’últim duel amistós de la finestra internacional per als tricolors.