POLIESPORTIU

El Sideco Encamp no perdona i s’emporta la Supercopa (6-3)

Els encampedans han marxat al descans guanyant 4-0, emntre que el Rangers ho ha intentat en el segon temps

Un moment de la final de la Supercopa de Futsal / FAF

El Sideco Encamp s’ha emportat aquest vespre la Supercopa de Futsal en un partit en el qual, tot i el resultat, el conjunt dirigit per Àlex Carvalho ha patit més del que pot semblar davant el Rangers FC.

De fet, el conjunt groc i negre ha sortit molt millor al parquet de La Massana i ha disposat de les primeres ocasions clares del partit. Amb el pas dels minuts, el Rangers ha mantingut el domini de la pilota davant d’un Sideco Encamp que no trobava la manera d’apropar-se a la porteria de Joel.

El Rangers ha tingut una ocasió claríssima per avançar-se en el marcador després d’una excursió d’Aitor, el porter del Sideco, que ha acabat amb una pèrdua de pilota que, per poc, ha suposat el 0-1. Però quan millor estava el Rangers ha arribat el gol de Tomislav a falta de 12.31 pel descans gràcies a una acció d’estratègia. Una diana que, a més d’avançar als encampedans en el marcador, ha desestabilitzat un Rangers que ha vist com en menys d’un minut ha arribat el segon obra d’Álvaro Vega. Abans del descans, el Sideco Encamp encara ha pogut doblar la diferència amb dues dianes més que han deixat el 4-0 a la mitja part.

A la represea el ritme del partit s’ha mantingut igual. Un Sideco Encamp que dominava davant un Rangers que intentava trobar la fòrmula perquè el perill que estava generant es materialitzés. Així i tot, Allan ha posat el cinquè pels encampedans amb un gol que ha semblat que deixava la final sentenciada.

Per contra, però, el Rangers s’ha activat a partir del porter jugador que ha sortit a falta de poc més de quinze minuts. A partir d’aquí han arribat tres gols dels groc i negres els quals han arribat de les botes dels germans Bové. El primer d’Aleix (5-1) i els altres dos de Claudi (5-2 i 5-3).

En un tram final de partit molt igualat la sentència ha arribat en el darrer minut quan un error amb el porter jugador ha permès a Carlos Manuel Barbosa anotar el sisè i sentenciar una final que ha acabat deixant el trofeu a Encamp.