Lliga Multisegur

El Ranger’s torna a la Lliga Multisegur tretze anys després

Un doblet de Leon dona l’ascens a un Ranger’s molt superior al Carroi

Leon celebrant el gol de l'ascens / Marvin Arquíñigo

Un gran del futbol nacional torna a la lliga Multisegur. El Ranger’s supera al Carroi a la pròrroga i confirma el seu ascens a la màxima categoria del futbol andorrà. El conjunt groc i negre amb un doblet de Leon retorna després de 13 temporades a la Segona Divisió.

Si en el primer partit la igualtat entre els dos equips va ser notòria, en la tornada ha estat tot el contrari. El Ranger’s que havia de buscar igualar l’eliminatòria de la manera més ràpida possible per poder tenir opcions, s’ha avançat en la primera part amb un gol de Leon. El davanter mexicà rematava tot sol a porteria buida. Després del gol, el Carroi ha apujat les línies, hi ha tingut alguna que d’altra opció.

Tot i això, el Ranger’s estava fent un partit molt seriós i ha acabat els 90 minuts amb un total de 15 xuts a porta, mostrant la seva superioritat en el partit i amb un Kiko Giarau extra motivat a la recerca del seu tercer ascens consecutiu. El marcador no s’ha mogut més i el conjunt liderat per Marcos Fabián han aconseguit forçar la pròrroga.

En els 30 minuts extres, els grocs i negres han continuat dominant i partit se li posava de cara amb l’expulsió al minut 110 de Sáez. La inferioritat numèrica ha fet el seu efecte pel Carroi i novament Leon en una acció calcada al primer gol, es convertia en l’heroi de l’ascens fent el 0-2 final.

Així doncs, punt final al futbol nacional aquesta temporada. El Ranger’s de la mà de Fabian retorna al seu estatus, que havia perdut durant aquests 14 anys. Un equip que va aconseguir dues lligues i que va ser el pioner en les competicions europees. En canvi, el Carroi després de pujar l’any passat, torna a la Lliga Unida acompanyant a l’Atlètic Amèrica.