BÀSQUET

El Morabanc suma la primera victòria de la pretemporada (88-92)

Maric i Tyson Pérez van ser els més destacats en un partit en el qual va debutar Goudelock

El Morabanc Andorra va sumar ahir el primer triomf de la pretemporada al superar a l’UCAM Múrcia per 88-92. El conjunt dirigit per Natxo Lezkano van dominar el partit des de l’inici i ja al final del primer període guanyaven per 13-21.

Al descans, el marcador reflexava el 35-44, després d’un segon periode en el qual els tricolors van encaixar 22 punts i en van anotar 23. El partit, que es va disputar a Montsó, va continuar després del pas pels vestidors amb un ritme més per part dels del Principat arribant a marxar de 16 punts (52-68) al final del tercer quart.

En el tram final del partit els murcians han premut l’accelerador i un parcial de 12-0 ha mostrat la pitjor versió del Morabanc que ha acabat encaixant un 36-24 en el darrer període. Així i tot, els andorrans van aconseguir segellar la primera victòria de la pretemporada gràcies a les actuacions destacades de Maric (15 punts i10 rebots) i Tyson Pérez, qui va acabar sent el màxim anotador amb 16 punts. També cal destacar que ahir es va estrenar Andrew Goudelock com a jugador tricolor /15 punts i 4 rebots).