BÀSQUET

El MoraBanc desperta tard i el Breogán certifica la permanència (97-92)

Els tricolors han reaccionat en el darrer període, però els gallecs no han deixat escapar la salvació

Un moment del partit / ACB

Al MoraBanc Andorra no li ha sentat bé la permanència. El conjunt de Natxo Lezkano ha caigut a la pista del Breogán un altra dels equips que s’estava lluitant encara la permanència i que amb la victòria d’avui per 97-92 ha confirmat la seva permanència a l’ACB.

Els del Principat han acabat caient en un duel dominat pels locals però en el qual els tricolors han reaccionat en el darrer període posant la por al cos dels gallecs.

L’inici del conjunt local ha estat demolidor, el qual li ha permès obrir un forat de 7 punts al final dels 10 primers minuts (26-19). No ha trobat el camí tampoc el MoraBanc abans del descans quan els homes de Lezkano han tornat a encaixar 22 punts, mentre que en atac l’ofensiva s’ha tornat a quedar en els 19, deixant el marcador en un 48-38 al descans.

De fet, els locals han arribat a guanyar de 17 punts a la represa en la qual els de Lezkano han seguit sense trobar el camí. La reacció, però, ha arribat en el tram final del tercer i, especialment, a l’inici del quart període. Breogán i MoraBanc han empatat a 29 en el tercer quart (77-67), rebaixant la diferència en els 10 punts abans de l’inici del darrer quart.

Justament, a l’inici de l’últim període han arribat els millors minuts dels de Lezkano que han arribat a posar-se a cinc punts. Tan ha reaccionat el MoraBanc que en el darrer minut ha tingut dues accions per retallar la diferència a quatre punts. Un triple d’Andric ha acabat deixant el 97-92 definitiu, resultat que ha servit perquè els gallecs confirmi la permanència a l’ACB.

Pérez amb 26 de valoració, gràcies als 15 punts i 12 rebots, ha estat el millor del partit amb un doble doble.

El MoraBanc tancarà la temporada del retorn a l’ACB aquest diumenge a la Bombonera davant el València.