POLIESPORTIU

El CV Undercoverlab Encamp deixa escapar la victòria davant el CN Sabadell (3-2)

Els encampedans sumen la seva primera derrota, després de deixar escapar un duel que dominaven per dos sets a zero

El CV Encamp després d'una victòria / CV ENCAMP

Primera derrota de la temporada del CV Undercoverlab Encamp a la pista del CN Sabadell per un ajustat 3-2. De fet, el conjunt encampedà semblava que sumaria la seva vuitena victòria consecutiva després que els del Principat s’imposessin en la priemra i en la segona mànega per 18-25 i per un ajustat 22-25.

Al tercer set, perrò, els locals van reaccionar i van poder retallar distàncies guanyant la tercera mànega per 25-14. Amb el 2-1 a l’electrònic el Sabadell es va créixer i va poder igualar el partit després de guanyar el quart set per 25-20.

En el cicnquè i definitiu set, el de desempat, els locals van estar més fins i van poder tancar el partit després de guanyar per 15-12.

Aquesta va ser la priemra derrota de l’Encamp que, així i tot, segueix liderant la classificació amb dos punts de marge sobre l’Espanyol que en suma 19.