FUTBOL

DIRECTE: Partizani – Atlètic Club Escaldes | Conference League

Un instant del partit entre l'Atlètic i el Partizani / ACE
90′FINAL DEL PARTIT! PARTIZANI 4-1 ATLÈTIC. L’Atlètic diu adeu a la Conference League.
Imatge 90’Gol del Partizani. Gol de Grezda. Partizani 4-1 Atlètic
Imatge 90’GOOOOOOL! GOOOOL DE GUILLAUME! Partizani 3-1 Atlètic
90′PENAL PER L’ATLÈTIC!
90′4 minuts d’afegti!
88′Atura Gràcia! Podria haver estat el quart gol per als albanesos.
ImatgeCanvi a l’Atlètic. ENTRA: Gómez Abreu; SURT: Rabassó
Imatge 79′Canvi a l’Atlètic. ENTRA: Lubamba; SURT: Aguero
Imatge 78′Canvi al Partizani. ENTRA: Keko i Preka; SURT: Mba i Cara
Imatge 70′Groga a Mehmeti
Imatge 64′Canvi al Partizani. ENTRA: Da Silva i Grezda; SURT: Rrapaj i Taipi
Imatge 64′Canvi a l’Atlètic. ENTRA: Miguel GÓMEZ i Chechu MENESES ; SURT: Pau FERRER i David LÓPEZ
Imatge 64’Gol del Partizani. Gol de Rrapaj .Xut fortíssim des de la frontal impossible per Gracia. Partizani 3-0 Atlètic
Imatge 63′Canvi a l’Atlètic. ENTRA: Gemelson ; SURT: Paez
57′Domini clar del conjunt albanès, l’Atlètic no aconsegueix passar del mig del camp.
Imatge 51′Groga a Rrapaj
Imatge 51′Groga a Paez
45′Comença la segona part!
45′FINAL DE LA PRIMERA PART!
Imatge 45’Gol del Partizani. Gol de Cara .S’adorm la defensa de l’Atlètic i el davanter regatejant a tres jugadors escaldencs marca a plaer el segon per als albanesos. Partizani 2-0 Atlètic
42′Córner per al Partizani
38′Està patint en defensa l’Atlètic, els albanesos torben molt espai lliure entre línies i estan aconseguint intimidar jugada darrere jugada a l’equip escaldenc.
38′L’ha tingut el Partizani al contraatac! El xut de Cara ha marxat per sobre del travesser.
37′Córner per l’Atlètic!
34′Intentant reaccionar els escaldencs conscients del desavantatge, però no aconsegueixen materialitzar cap jugada de perill.
32′Reclama l’Atlètic un penal comès a Piloto que l’àrbitre no xiula.
26′Un xut de mitja xilena de Taipi l’atura Gracia i Cara recull el refús i empunya la pilota al fons de la xarxa. Es complica l’eliminatòria per l’Atlètic.
Imatge 26’Gol del Partizani. Gol de Cara. Aprofita el refús de Gracia per posar l’1-0 en el marcador.
26′Córner per el Partizani!
25′PILOTOOOO! PER SOBRE DEL TRAVESSER!
23′Avui es veu una millora per part de l’Atlètic, que esta igualant la intensitat dels albanesos i de moment segueix amb opcions d’arribar a gol.
20′Ataca més ara el Partizani, sobretot en jugades al contraatac, amb un Mba que esta sent el jugador més perillós.
Imatge 16′Groga a David López
15′Primers 15 minuts amb ocasions de perill per tots dos equips. La mes clara la de Piloto.
13′Atura Gracia una falta perillosa del Partizani.
10′Un altra ocasió del Partizani! La torna a aturar Gracia!
5′SALVA GRACIAAAA! BONA PARADA EN L’UN CONTRA UN DAVANT MBA!
4′PILOOOOTOOOOOOO! FORAAAA! L’HA TINGUT TOT SOL PILOTO! HA FALLAT A PORTERIA BUIDA! QUIN ERROR DE PILOTO!
3′Primers minuts sense perill per part dels dos equips.
0′Comença el partit!
20:31De moment poca gent a l’Air Albània en comparació al seu aforament màxim, aproximadament unes 3.500 persones per veure el partit.
20.00ONZE DEL PARTIZANI: Qirko, Atanaskoski, Mehmeti, Taipi, Kocijan, Murataj, Cara, Sota, Hadroj, Mba i Rrapaj
20.00ONZE DE L’ATLÈTIC: Gracia, Aguero, Sgrò, Morales, Lopez, Bouharma, Ferrer, Paez, Rabassó, Piloto i Guillaume
20.00Dani Luque: “Deixarem els laterals una mica lliures, i això significa que a nivell ofensiu tindrem més gent a dalt”
20.00Dani Luque, entrenador de l’Atlètic: “canviem una mica el sistema, defensivament crec que ens costarà una mica més córrer perquè tindrem menys homes al mig del camp”
20.00L’equip escaldenc ja va entrenar ahir en el imponent Air Albània Stadium, estadi de 4 estrelles UEFA.
20.00El partit començarà a partir de les 20.45 h a l’Air Albania Stadium. Els escaldencs venen de caure per 1-0 al Comunal en el partit d’anada. Un error greu del porter escaldenc va propiciar el gol de Mba.
20.00Bona nit i benvingut al minut a minut del duel entre el Partizani i l’Atlètic Club Escaldes corresponent a la tornada de la segona ronda prèvia de la Conference League.