Derrota dolorosa de l’Atlètic, que cau eliminat (4-1)

El conjunt escaldenc s’ha vist impotent davant l’efectivitat del conjunt albanès

Un instant del partit entre Atlètic i Partizani
Un instant del partit entre Atlètic i Partizani / ACE

L’Atlètic ha caigut eliminat de la Conference League després d’encaixar un contundent 4-1 en el partit de tornada davant el Partizani. El conjunt dirigit per Dani Luque ha sortit valent, però un Partizani dominador i efectiu ha superat amb comoditat a l’equip andorrà. El gol de diferència de l’anada ha estat un pes important en el cap dels escaldencs i els albanesos han aprofitat la desesperació dels andorrans per fer-los topar amb la realitat de la derrota.

En una primera part amb moltes ocasions i intensitat, l’Atlètic ha començat endollat i tenia la primera ocasió clara del partit. Al minut 4, Rodrigo Piloto aprofita un error de la defensa del Partizani i es queda sol davant el porter. El jugador portuguès regateja a Qirko i en un mal xut falla una ocasió claríssima per posar el 0-1. Però poc després, la reacció dels albanesos ha estat imperial i Mba ha tingut dues ocasions clares que Gràcia ha aturat amb molt de mèrit.

Vora l’equador del primer temps, el Partizani ha pujat el ritme i ha començat a detectar la feblesa dels escaldencs. En el minut 28, el Partizani s’ha avançat en el marcador, després d’un xut fortíssim de Taipi, que atura el porter escaldenc, però en el refús Cara empeny la pilota al fons de la xarxa, 1-0. Els contraatacs del Partizani estaven sent molt incisius i l’Atlètic sense temps de reacció ha rebut el segon gol. Una acció ‘maradoniana’ de Cara, marxa de tres jugadors de la defensa escaldenca i xuta a plaer a on no pot arribar Gràcia, per posar el 2-0. L’eliminatòria s’ha posat més que complicada abans del pas per vestidors, els dos gols han deixat el conjunt escaldenc molt tocat.

Segona part de desencert escaldenc

A la represa, el partit ha tornat amb la dinàmica de la primera part, amb un Atlètic desesperat i imprecís, deixant molts espais en defensa. El Partizani ha continuat connectant jugades intimidatòries i en el minut 64 ha fet el tercer gol. Un xut imparable des de la frontal de Rrapaj, que Gràcia a penes podia fer res, ha posat el 3-0. Els escaldencs amb el tercer gol s’han vingut a baix, les seves opcions per remuntar eren nul·les i l’equip s’ha mostrat feble davant els atacs dels albanesos.

Després del tercer gol el partit ha entrat en una fase on els albanesos tractaven bé la pilota i han creat alguna que d’altra ocasió de perill. Ja en el minut 90, el porter Qirko tombava a Guillaume dins de l’àrea i l’àrbitre xiulava penal. El mateix Guillaume era l’encarregat de transformar des dels onze metres i ha suposat el 3-1 a l’electrònic. Quan tot semblava acabat, una jugada ràpida del Partizani ha acabat amb el gol de Grezda, que ha certificat la dura derrota per als escaldencs.