90+4′ FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL FINAL FINAL FINAL A L’ESTADI NACIONAL, L’FC ANDORRA ACONSEGUEIX UNA VICTÒRIA MOLT IMPORTANT.
Imatge 90+3’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOL GOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOOOOOOL D’ÁLEX CALVO!!!! EL SEGON I LA SENTÈNCIA DE L’FC ANDORRAAAAAAAAAAA!!!! .
Imatge 89′Últim canvi a les files de l’FC Andorra. ENTRA: Arroyo ; SURT: Petxa.
Imatge 81′Doble canvi a l’Alcorcón. ENTRA: López ; SURT: Eteki.
Imatge 80’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOL GOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOOOOOOL DE JULEN LOBETEEEEEEEEEEEEEE!!!! EL PRIMER DE L’FC ANDORRAAAAAAAAAAA!!!! .
Imatge 76′Canvis per l’FC Andorra. ENTRA: Calvo ; SURT: Iker Benito.
Imatge 74′Més canvis per part visitant. ENTRA: Iago López ; SURT: Morillas.
72′ ÁLVARO MARTÍN FORAAAAAAAAA!!!!! PER POC ACONSEGUEIX EL GOL EL MIGCAMPISTA DE L’FC ANDORRA QUE ACABA D’ENTRAR I JA HA CREAT PERILL AMB POC.
Imatge 69′Triple canvi a les files de l’FC Andorra. ENTREN: Álvaro Martín, Martí Vilà i Sergio Molina; SURTEN: Marsà, Iván Gil, Bover.
62′ Doble ocasió de l’Alcorcón. L’han tingut Jacobo i Addai, la primera ha anat al pal i la segona acció ha marxat per poc S’ha salvat l’FC Andorra.
Imatge 58′Primer canvi del partit a les files del conjunt visitant ENTRA: Addai; SURT:Javi Lara.
56′ Falta amb molt de perill que refusa Babín!! Bona centrada d’Iván Gil que anava a porteria!
48′ PER POC DIEGO GONZÁLEZ!! La primera de la segona meitat, bona combinació entre Scheidler i Diego.
46′ Comença la segona meitat a Andorra.
45+3′ Mitja part a l’Estadi Nacional.
45′ Anirem fins el 48, tres d’afegit.
38′ NO HI HA MANERA! IKER BENITO FOOOOOORA, PER POC!.
34′ Bons minuts de l’FC Andorra que domina el partit i s’apropa a la porteria de l’Alcorcón.
26′ SCHEIDLER FORAAAAAAAA!!! ACCIÓ CLARÍSSSSSSSIMA DEL JUGADOR FRANCÈS QUE PER POC NO HA FET GOL. LLÀSTIMA.
22′ L’ha tingut l’FC Andorra, l’ha tingut Julen Lobete però ha estat molt bé la defensa visitant rebutjant el xut de l’extrem tricolor.
Imatge 14′Groga per Morillas per un cop a la cara de Julen Lobete. .
10′ L’FC Andorra ha d’intentar convertir la possesió en accions clares d’atac. L’Alcorcón ben replegat buscant cercar un contratac, que de moment l’Andorra està sabent controlar.
05′ Primers minuts de calma a l’Estadi Nacional. L’FC Andorra intenta dominar el partit però l’Alcorcón està defensant bé fins al moment a camp propi.
01′ Comença l’FC Andorra – Alcorcón!
16.13 Surten els jugadors a la gespa de l’Estadi Nacional en el dia que el club fa 81 anys. En uns instants comença l’FC Andorra – Alcorcón.
16.08Es retiren a vestidors els jugadors per escoltar les últimes indicacions dels entrenadors.
15.50Escalfen tots dos equips a l’Estadi Nacional. Partit molt important pels dos equips.
15.30L’Alcorcón jugarà amb Jesús Ruiz, David, Babin, Javi Castro, Víctor, Yan Eteki, Chema, Javi Lara, Mosquera, Jacobo i Chiki.
15.30L’FC Andorra jugarà amb Dani Martín, Petxa, Pastor, Diego González, Marsà, Iván Gil, Bover, Samper, Lobete, Benito, Scheidler.
15.20Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre l’FC Andorra i l’Alcorcón.