BÀSQUET

Derrotes de les seleccions sots-18

Tant la selecció masculina com la femenina van caure en les respectives jornades dels europeus de la categoria

Un moment del partit d'ahir de la selecció sots-18

Mala jornada ahir per a les seleccions sots-18 als respectius europeus. El conjunt masculí va acabar caient per un punt davant Gibraltar, 69-70, en un duel que els tricolors tenien ben encarrilat. Per la seva banda, el combinat femení no va poder fer res davant Malta i va encaixar una dura derrota amb un resultat final de 69-86.

En el cas dels nois el duel es va manteir ajustat durant bona part dels 40 minuts. De fet, al descans –després d’un primer període de domini tricolor (24-18)– es va arribar amb el resultat de 43-44 a favor dels de l’illa. Al tercer període la igualtat es va mantenir amb un parcial de 12-14 que deixava el 55-58 a l’electrònic a falta de 10 minuts pel final. La reacció andorrana va arribar en el darrer quart i a falta de tres minuts i migs la selecció nacional guanyava per cinc de diferència. Finalment però Gibraltar es va acabar imposant deixant a Andorra amb la tercera derrota en tres partits.

Pel que fa al duel de la selecció femenina, la igualtat es va mantenir fins al descans després d’un primer període amb un resultat de 20-26 i un segon quart en el qual Andorra va retallar diferències (17-13), que va servir perquè al pas pels vestidors el resultat fos de 37-39 per a Malta.

En el tercer període Malta va ampliar la diferència tres punts més (20-23), però un mal darrer període d’Andorra (12-24) va deixar sense opcions a les tricolor en el tram final del partit. Amb la derrota, la selecció tanca la fase de grups amb una victòria i una derrota i pendent del resultat del duel entre Malta i Xipre per saber la posició final.